Kıcıroğlu Et Restoran Et Market İyilik Dolu Temennilerle Açıldı

Samsun’un ve Alaçam İlçesinin önde gelen yerel lezzet markası Kıcıroğlu Et Restoran Et Market Atakukum İncesu mevkiinde dualarla ve iyilik dolu temennilerle açıldı. 

A+A-

Samsun’un ve Alaçam İlçesinin önde gelen yerel lezzet markası Kıcıroğlu Et Restoran Et Market Atakukum İncesu mevkiinde dualarla ve iyilik dolu temennilerle açıldı. 
Açılışa iş ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.
 Et ürünlerinde lezzeti ve kaliteyi ön plana çıkaran, uzun yıllardır sektörde uzmanlaşarak marka haline gelen Kıcıroğlu Et Restoran, Alaçam ilçesinden sonra Samsun Atakum  İncesu mevkiinde hayata geçirdiği Restoranı ve Et Marketiyle Samsunlulara hizmet verecek. Dana Biftekten Pirzolaya, Kuzu etinden Tavuk eti ve ciğer çeşitlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle müşterilerini misafir edecek olan işletme, damak tadına düşkün olanların vazgeçilmez adresi olacak.
 İşletmenin geniş bir katılımla gerçekleşen açılış programına Atakum İlçe Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlkadım İlçe Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Alaçam İlçe Belediye Başkanı İlyas Acar, Dereköy Eski Belediye Başkanı Ahmet Topal,  İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İyi Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Uğur Yaman, İyi Parti Lâdik İlçe Başkanı Cemil Sukas, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz,  İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turan Yazıcı, İyi Parti Geçmiş Dönem 19 Mayıs İlçe Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Topal, İyi Parti Geçmiş Dönem Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, İyi Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Halil İbrahim Yalgın, İyi Parti 19 Mayıs Kurucu İlçe Başkanı Yücel Dalkıran, MHP Alaçam İlçe Başkanı Orhan Sancak, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, MHP Yakakent İlçe Başkanı Erol Apaydın, CHP Alaçam İlçe Başkanı Fuat Canbaz, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fatih Bekâr, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen, Alaçam İlçesinden Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri, Samsun’un tanınmış iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesi dua merasimi yapıldı. İşletme sahibi Ersin Kıcır, günün anlam ve önemiyle ilgili yaptığı konuşmasında Kıcıroğlu Et Restoran Et Market’in gerçek sahiplerinin Samsun halkı olduğunu belirterek kendisine her zaman destek olan aile üyelerine ve dostlarına teşekkür etti. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlkadım Belediye Başkanı  Necattin Demirtaş ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy da kısa birer selamlama konuşması yaparak yeni açılan işyerinin hayırlı olması  temennisinde bulundular. Açılış kurdelesini protokol temsilcileri ve işletme sahibi Ersin Kıcır birlikte kestiler. Açılış sonrası davetlilere yemek ikramı yapıldı.
  Açılış programıyla ilgili gazetemize konuşan Firma sahibi ve işletmecisi Ersin Kıcır şunları söyledi,
 BABA MESLEĞİ GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYORUZ                       
“ Ben bu sektörde ikinci kuşak olarak yer alıyorum. 1960’lı yıllarda başlayan bir başarı hikâyemiz var. Babamın önderliğinde başladığımız hayvan ticaretinin akabinde kasap dükkânlarımızı hizmete açtık. Yeni Restoranımızla birlikte toplamda dört işletmeyi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Aile mesleğini bir gelenek olarak sürdürüyoruz” dedi.
  
                                      SAMSUN’A YAKIŞAN BİR İŞLETME KURDUK
 İşletme sahibi Kıcır, Atakum ilçesinin sektördeki yerine ve önemine değindiği konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:
 “ Atakum ilçemiz, artan nüfusuyla, doğal güzellikleri bünyesinde barındıran gözde mekânlarıyla ve özellikle sahilindeki doğal plajlarıyla Turizmin başkenti olma potansiyeli taşıyor. Biz de yeme içme sektöründe eksikliğini görerek Samsun’a damga vurabilecek bir işletme kurmak istedik. Bunu başardığımıza inanıyorum.
  Samsunumuz, Kurtuluş Zaferimizin meşalesinin yakıldığı, 1919 ruhunu taşıyan bir şehrimiz. Onun için de Samsun’a yakışır, yaraşır ve örnek teşkil edecek bir işletmeyi hayata geçirmiş bulunuyoruz” dedi. 
  Kıcır, Restoran bünyesinde yer alan ürünlerden ve işletmenin konseptinden de kısaca bahsederek şunları söyledi:
 “Restoranımız bünyesinde Et Marketimiz de yer almaktadır. Alaçam ilçemizde doğal ortamda kekikle beslenen hayvanlardan elde ettiğimiz etimiz oldukça lezzetli oluyor. Biz hayvanların otağında büyüyerek yetiştik. Bugünlere gelmemiz, etteki kalite ve lezzeti tutturmamız kolay olmadı. Dolayısıyla lezzet ve kaliteden asla taviz vermiyoruz.            Marketimizde yer alan et ürünü çeşitlerimizden müşterilerimiz satın alabilecekler. Deneyimli personellerimizle müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamak istiyoruz. Dileyen müşterilerimiz restoranımızda mangal usulü hazırlanan et yemeklerimizden oluşan menümüzden tadabilecekler. Restoranımız bünyesinde çocuklar için hazırladığımız oyun sahamız sayesinde çocuklarımız burada oyun oynayıp eğlenebilecekler. Kısacası insanların ailecek hoşça vakit geçirebilecekleri, şehrin karmaşasından uzak nezih bir ortam hazırladık, güzel bir eser ortaya çıkardık.” dedi.
DOSTLARIMA VE YAKINLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM                                      
“Bu işler dostlarla güzel. Onların maddi ve manevi destekleriyle bugünlere geldik.  Davetimize icabet edip gelerek bizi yalnız bırakmayan dostlarımızın yoğun ilgileri bizi oldukça memnun etti. Bundan sonra da onlarla birlikte yürüyeceğiz. Burası dostlarımızın mekânıdır. Ben burada olmasam da dostlarım ve yakınlarım işletmemize sahip çıkacaklar. Onların destekleriyle daha da büyüyeceğiz. Destekleri için hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 
 Bu yolculukta her zaman yanımda olan, desteklerini esirgemeyen kıymetli aileme teşekkür ediyorum. Bu hikâyede bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma tekrar ve tekrar şükranlarımı sunuyorum. Özellikle Şeref Teknik Mimarlık ve Mühendislik Firmasından Murat Çelik, Cem Dere, Samet Karagöl ve Ebru Özer’e sonsuz teşekkür ediyorum. Davetimize icabet eden başta protokol yetkililerimiz olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine ve tüm Samsunlulara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
     Kıcıroğlu Et Restoran Et Market, İncesu Yalı Mahallesi Atatürk 6. Kısım Bulvarı No:9 Atakum adresinde hizmet veriyor. Rezervasyon ve bilgi için 0362 4355151 nolu telefonu arayabilirsiniz.

kiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-001.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-003.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-004.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-005.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-006.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-007.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-008.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-009.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-010.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-011.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-012.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-013.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-014.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-015.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-016.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-017.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-018.jpegkiciroglu-et-restoran-et-market-iyilik-dolu-temennilerle-acildi-019.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum