KENDİ İMKÂNLARIYLA BAŞLADI 220 SPORCUYA EĞİTİM VERİYOR

KENDİ İMKÂNLARIYLA BAŞLADI 220 SPORCUYA EĞİTİM VERİYOR

19 Mayıs Ballıca Gençlik Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Bilal Çelebi wushu sporunu sevdirmeye çalışıyor.

A+A-

 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü Amir Yardımcısı FİKRET TÜREN Milli Antrenör Bilal Çelebi ziyaret etti.

 19 Mayıs ilçesinde geleceğin sporcularını yetiştiren wushu antrenörü Bilal Çelebi,” Kayıtlı 220 sporcuya Salonumuzda eğitim veriyoruz. 1991 yılında kungfu sporuna başladım.  19 Mayıs ilçesinde wushu sporunu geliştirmek için her yaştan kişilere eğitim veriyoruz”. Dedi.

 Wushunun Çin savunma sanatının genel adı olduğunu söyleyen Çelebi, “Gerçekte, saldırı ve savunmanın yanında akrobasi ve baleye benzer koreografik hareketler ve uzak doğu felsefi ‘vuşhu adı altında toplanır. Bununla beden ve ruhun uyumu sağlanır. İnsan karakterinin geliştirilmesi iradenin ve öğrenme kabiliyetinin güçlenmesi ve hoşgörü hoş görü davranış biçimi sağlar” dedi.

SPORA KENDİ İMKÂNLARIMLA BAŞLADIM

 Ballıca Gençlik Spor Kulübü Dernek Başkanı aynı zamanda Milli antrenör Bilal Çelebi, ”ekibimle birlikte bir proje hazırladık. Aslında bu proje senelerdir Türk polisinin uğraşıp sadece tespit edebildiği herhangi bir eksiltme sağlayamadan gözaltına alıp ertesi sabah tekrar sokaklara bıraktığı tinerci ve balici gençlerimizle alakalıdır, bu projenin üzerinde titizlikle duruyoruz ”şeklinde 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.