KEMALPAŞA MAHALLESİNDE COŞKULU ASKER UĞURLAMA TÖRENİ

KEMALPAŞA MAHALLESİNDE COŞKULU ASKER UĞURLAMA TÖRENİ

Kemalpaşa Mahallesinde Askere gidecek olan 1991/4 tertip 20 gencimize ve ailelerine moral olmasını sağlamak için eğlence düzenlendi.

A+A-

Dün akşam saat 18.00 da düzenlenen eğlence kemal paşa mahallesinde nazar düğün salonunda yapıldı. Eğlenceyi düzenleyen Kemalpaşalılar Derneği Başkanı Muammer Güler yaptığı konuşmada,  ‘Kardeşlerimizi bugün vatana hizmet için, askere uğurlamak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Bu bir nöbettir. Sizin büyükleriniz bu görevi yerine getirdi, şimdi sıra sizde. Vatan için sınırda nöbet sırası sizde. Artık siz vatanın bağrından çıkan ve her birinizin ortak adı olan Mehmetçik ismini aldınız.                        Mehmetçik bir fidandır, onu dikmek gerek.
Bir abidedir, onu korumak gerek.
Bir destandır onu okumak gerek,
Bir nurdur, ondan faydalanmak gerek.
bir cevherdir, kıymetini bilmek gerek,
Bir manadır , onu yaşamak gerek.
işte bu duygu ve düşüncelerle, bugün askere uğurladığımız kardeşlerimizi, annesi, babası ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Şimdi bu kutsal göreve uğurlamak için toplandığımız bu yerde hepinize hayırlı teskereler dileyerek sizleri önce Allah’a sonra vatani görevinizi tamamlamanız için Türk Silahlı Kuvvetlerine emanet ediyoruz . Herkese iyi eğlenceler diliyorum.’ Dedi.

 Eğlencede olan MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, ‘Askerliğini tamamlayıp başarıyla gelmeyeni çok fazla adam yerine koymazlar. Adam olmanın, olgunlaşmanın ve hayata hazırlamanın vesilesidir.  1. Görevleri vatanımızı korumak ama 2. Görevleri de olgunlaşmak ve hayata hazır hale dönmektir.   Hakikaten askerlik sizin dünya görüşünüzde ve hayata bakışınızda bir takım değişikler yapabilecektir buna eminim ben. Allah kavuştursun diyorum. En önemli En kutsal bir göreve gidiyorsunuz ben size başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun, sizi Allah’a emanet ediyorum’ dedi. Kemalpaşalılar Derneği tarafından hazırlanan pastayı kesen asker adayları, çalan müzik eşliğinde eğlenceye katılanlarla birlikte oynayarak gece geç saatlere kadar eğlendiler. 

Programa, MHP Samsun Milletvekeli Cemalettin Şimşek, Kemalpaşalılar Derneği Başkanı Muammer Güler, Bafra Barış FM- www.bafra55.net Genel Yayın Yönetmeni Nihat KALE, Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Bafra TURKAV Başkanı Gıyas Varol, Bafra MHP Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya ve Bafra MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.