KEMAL ÜNLÜ GÜNDÜZ TOKİ DE , AKŞAM EMİREFENDİ DE

KEMAL ÜNLÜ GÜNDÜZ TOKİ DE , AKŞAM EMİREFENDİ DE

Toki ve Emirefendi de seçim gezilerini sürdüren Kemal ÜNLÜ ;

A+A-

Kemal ÜNLÜ içinizden biridir, sizin çocuğunuz dur ve ancak size hizmet eder , sizden ne genel başkan kurtarmak için oy ister , nede birtakım mutlu azınlık için, , ben sizden Kemal Ünlü ye oy isterim ve sadece sizlere hizmet ederim. Biz yola Bafra aşkıyla çıktık , Bafra sevdasıyla yaşıyoruz.

    Sayın hocam , benim Bafralım mutsuz.  Bir basın mensubunun dediği gibi ‘ 80.000 kişilik Bafra da 3 tane yediemin deposu, 40.000 icra dosyası yarattınız ‘, 19 mayısa kadar yollar pırıl pırıl ,19 mayıs Bafra arası ise zifiri karanlık bu arada siz ne yapıyordunuz. Size diyor ki bu milleti huzura hasret bıraktınız. Sen hala yok zaman yetmedi projelerim var genel başkanımı sandıkta aklayın der durursun, arada gezilerine katılan yeniler seçmeni fırçalar , yok başka partiden aday almayın olursanız tehditlerini savurur ey hocam koltuk bu kadar mı değerli.

    Bu halk artık sizi sırtından atacak , yeter  artık Bafra nın yıllarını ziyan ettiniz .

     Sizler bakan evlatlarını korumaya devam edin , biz vatan evlatları ile 30 martta sizlere ve genel başkanına gereken dersi sandıkta vereceğiz. Hepsi hesap verecek. CHP iktidarında tüyü bitmemiş yetim haklarının hesapları sorulacak.

   Siz ve sizin zihniyetiniz 20 yıldır Bafra yı yönetiyor , sonuç kocaman bir köy kent, merkezi yönetemediniz şimdi 140 mahalleye su, yol vs vaatlerinde  bulunuyorsunuz kim inanır size,  bu milletin hafızasıyla alay etmekten siz de mhp de vazgeçin artık bu millet 30 martı sabırsızlıkla bekliyor.

     Araştırmalar gösteriyor ki hem Bafra da hemde Samsun da CHP 1. Parti ve bunlardan hesap sorabilecek tek güç Bafra da Kemal ÜNLÜDÜR , diğer partili seçmenlere sesleniyorum , daha önceden bunlara inanıp oy vermiş vatandaşlarıma sesleniyorum Bafra da birleşmenin tek adresi Bafra nın ortak adayı Kemal ÜNLÜ dür . Diğer partilerden partimize katılanlara ,  bana gösterdikleri güve ne teşekkür ederim Allahın izniyle 30 martta CHP de birleşmemizin sonucu Bafra da halkın iktidarını kurarak Bafra nın önünü açacağız yolunuz yolumuz açık olsun , Allaha emanet olun dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.