KEMAL ÜNLÜ ; BEN DEDİKODU İLE UĞRAŞMAM, BİZ KENDİMİZ İÇİN DEĞİL BAFRA İÇİN YOLA ÇIKTIK

KEMAL ÜNLÜ ; BEN DEDİKODU İLE UĞRAŞMAM, BİZ KENDİMİZ İÇİN DEĞİL BAFRA İÇİN YOLA ÇIKTIK

CHP Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal ÜNLÜ ,Esençay , Şeyhulaş , Gazibeyli de yaptığı konuşmada ;

A+A-

Biz siyasetteki bu kirliliğe , dedikodu ile beslenmeye ve biryerlere gelmeye çalışanlara ,  Bafra yı bir köy kente çevirenlere Bafram daki işsizliğe ,vizyonsuz yöneticilere hemşerilerimle birlikte en güzel cevabı 30 martta sandıklarda vereceğiz.

     Benim yolum ; anıldığında mafyası ile konuşulmayan , marka ürünlerinin öne çıktığı, çöp tarlalarından arınmış , nefes alınabilen , yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarına sahip , üretim yaparak işsizliğe çare bulan , tüm Türkiye ye örnek bir şehir yaşamını kurma yoludur. Bu yol da köyler de mahallelerde gösterilen yoğun ilgi ve destekle emin adımlarla yürüyoruz. Bizi ne mhp lilerin çıkardığı dedikodular , ne akp nin kağıt üzerine çizilmiş safsataları yolumuzdan geri döndüremez. Tam aksine daha çok güç verir. Ayak seslerimiz akp yi de mhp yi de rahatsız ediyor, elleri ayakları tutuldu partimize akın akın diğer partilerden katılım sürüyor . Bu 30 martta  CHP nin Bafra da iktidarının müjdesidir. Kirli siyaset oyunları asla bize zarar veremez aksine güçlendirir.

     Bafra nın geçmiş 20 yılını ziyan eden akp ve mhp 30 martta halktan gereken dersi alacaklardır. Hemşerilerimin yoğun ilgi ve alakasına , göstermiş oldukları güvene teşekkür ederim. Sandıklarda akp  de mhp  ye de hep birlikte cevap vererek ,   yalana , talana , soyguna yeter artık diyeceğiz dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum