KEMAL ÜNLÜ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KEMAL ÜNLÜ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan adayı Ecz.Kemal ÜNLÜ, ünlü kültür merkezinde Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

A+A-

Ünlü yaptığı konuşmada ‘’Yaptığımız projeler ile en az 2000 kişiye iş imkanı sağlayacağız.Kemal  Ünlü olarak neden aday olduğunu  belirten Ünlü:Çünkü Bafra, Samsun’un en geri kalmış İlçesi. Bafra,Samsun’un en büyük köyü.

Bafra’da köylünün bitirildiğini bu yüzdende Bafra’nın kalkınmasına katkı sağlamadığını, belediyeciliğin kaldırım yapmak, temizlik yapmak, çöp toplamak, su getirmek gibi klasik anlayışın dışına taşımak olmalı. Zaten bunlar bir belediyenin yapması gereken rutin işler.Bir insanın yemesinden, içmesinden, belediye sorumludur.

Ünlü konuşmasında gençlere de seslendi.’’Hepinizin sorumluluk bilincinde olduğunuzu biliyorum,ve bu anlayış içerisinde hepinize ihtiyacım olduğunu söylüyorum.Belediye dışarıdan gelenlerin iş imkanı sağladığı yer olmakdan çıkarıp, kendi öz evlatlarımıza iş imkanı sağlanan yer olacaktır’’dedi.

Bafra 30 yıldır aynı insanlar ile yönetiliyor. Bafra aynı insanların isimlerini duymaktan bıktı ,artık buna bir son verilmeli ve bu cumhuriyet halk partisi olarak bizimle olacaktır dedi

Programa,CHP ilçe başkanı Nihat Oktay,CHP Samsun il başkanı Mehmet Atalay,yönetim kurulu üyesi başkan yardımcısı Şevki Yılmaz ve partililer katıldı.

dscf8376.jpgdscf8382.jpgdscf8392.jpgdscf8396.jpgdscf8400.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.