Kemal Kılıçdaroğlu; Yürüyüşümüz Sürüyor,buradayız

Kemal Kılıçdaroğlu; Yürüyüşümüz Sürüyor,buradayız

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu.

A+A-

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Aday Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonuçlanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde;

Sevgili halkım. Hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim. Etmedim. Göz yumamazdım. Yummadım. Adaletsiz düzene susup dilsiz şeytan olamazdım. Olmadım. Sizin ikinci sınıf vatandaş olmanıza susamazdım. Susmadım. Evlatlarımız hayata tutunmaya çalışırken haklarınızın yenmesine müsaade edemezdim. Etmedim. Esnafın, çiftçinin borç içinde olmasına göz yumamazdım. Yummadım. Hepimiz bir aileyiz. Koskoca ailenin birbirine düşürülmesine müsaade edemezdim. Etmedim. Ben bir kardeşiniz, dostunuz, amcanız ve toprakların insanı olarak her zaman hakkınız ve hukukunuz için birbirinize küsmeyesiniz diye mücadele verdim. Vermeye de devam edeceğim.


Sizlerden bir ricam var. Kendiniz ve evlatlarınız için, emekliler, ana babalar için demokrasi mücadelesine destek verin. Adil olmayan bir seçim süreci yaşadık. Devletin bütün imkanları bir kişinin ayaklarının altına serildi. Boyun eğmeden mücadele eden millet ittifakının genel başkanlarına, seçmenlerimize ve sandıklara sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Bu seçimde halkın otoriter bir iktidarı değiştirme iradesi ortaya çıkmıştır. Millet İttifakı her cephede mücadelesini vermektedir. Demokrasi gelene kadar mücadele devam edecektir.


Ülkeyi bekleyen sıkıntılar karşısında ilk olarak biz duracağız. Şu andan itibaren bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum