KEFELİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KEFELİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Feraye Keleşoğlu Kefeli, hafta sonu düzenlenecek olan il kongresinde başkanlığa aday olacağını açıkladı.

A+A-

Parti binasında gerçekleşen toplantıya birçok DP ilçe başkanları ve üyeleri destek verdi. İlçe başkanları adına konuşan DP Bafra İlçe Başkanı Ufuk Saral, “Bafra ilçesi olarak taraf oluyoruz. 8 Nisan Pazar günü yapılacak il kongresine Bafra, Vezirköprü, Terme, Kavak, Havza, 19 Mayıs, Yakakent, Ladik, Salıpazarı, Asarcık ve Çarşamba ilçe teşkilatları olarak Feraye Keleşoğlu Kefeli’ye yoğun baskılarımızdan dolayı kendisini tekrar il başkanı olarak görmek istiyoruz” dedi.
DP GİK Üyesi Feraye Keleşoğlu Kefeli de, “En son DP olağan kongresinde il başkanlığından istifa edip, Genel Başkanımız Namık Kemal Zeybek’in takdiri ile GİK’e seçilmiştim. Bu görevime üzerime düşen sorumluluğun bilinci ile bugüne kadar yerine getirdim. Son 15-20 gündür teşkilatlarımızın ilçe başkanları, delegeler ve beldelerin delegeleri bizzat isteği ve arzusu ile 8 Nisan günü yapılacak Samsun il kongresine aday olduğumu açıklıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.