Keçiören Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Keçiören Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Ankara Yaren Sofrası Kültür Sanat ve Edebiyat Platformu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında aşık, sanatçı ve şairlerden oluşan 20 kişilik bir ekiple Keçiören Huzurevi sakinlerine moral amaçlı şiir ve türkü programı gerçekleştirdi.

A+A-

AYSKEP Kurucu Başkanı Ertuğrul Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen etkinliğe Huzurevi yöneticisi ve psikolog Coşkun Aydemir ve güler yüzlü huzurevi personeli ile çok sayıda huzurevi sakinleri katıldı. AYSKEP Kurucu Başkanı Ertuğrul Yılmaz açılış konuşmasında; “Keçiören Huzurevi sakinlerine bir buçuk yıl önce bir etkinlik tertip ettik, geçen zaman içerisinde 6 huzurevi ile 5 eğitim ve öğretim kurumunda daha kültür sanat ve moral etkinliği organize ettik. Bu tür sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz devam edecek, bize böyle bir imkânı sunan Keçiören Huzurevi yönetimine ve Psikolog Coşkun Aydemir’e teşekkür ederim.” Konuşmasında bulundu. 
  Sunumunu Rıfat Çakır’ın, sponsorluğunu Gazi Bayram Topçu’nun ve fotoğraf çekimlerini Bayram Yelen’in üstlendiği etkinlikte sanatçılardan Figen Genç, Şehnaz Ergün, Efdal Çelik, Âşık Selahattin Dündar, Şevket Hoca (Bağlama), Yalçın Bey (Klarnet) şairlerden ise; Ali Altınlı, Serap Demirtürk,  Murat Duman, Orhan Börçek, Pakize Altan, Filiz Bedük, Songül Dündar, Ammar Sılooğlu, Serap Özdaş ve Zeynep Nahçivanlı sahne aldılar; şiirler, şarkı ve türküler icra edildi. Huzurevi sakinlerinin mutlulukları görülmeye değerdi. Huzurevi yönetimi ve güler yüzlü personeli ile birlikte etkinliği sonuna kadar ilgi ile takip ettiler. 
Sonda katılımcı yarenler huzurevi sakinlerine hediyelerini, şairler şiir kitaplarını imzalayarak takdim ettiler. 

1-674.jpg

2-693.jpg

3-587.jpg

4-413.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.