KAZANMAK SPOR YAPMAKTAN GELİR

KAZANMAK SPOR YAPMAKTAN GELİR

Bafra Kaymakamlığının Sevgiyle Uzanan Eller Projesi, Müftülük ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen camiler arası futbol turnuvası ilk defa yapılmış olup 500 çocuğun katılımıyla sonuçlanmıştır.

A+A-

Yapılan turnuva sonucunda 1.ci olan Fatih camine giden çocuklar, hocası ve sponsor olan Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksızoğlu ve Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinden  Komiser Mahmut Kurt  Kaymakam Halis Arslan’ı ziyaret ettiler. Bu arada Sponsor olan Bülent Kulaksızoğlu ile Kaymakam Halis Arslan çocuklara Samsun sporun formasını hediye ettiler. Ayrıca çocuklar bu sıcak yaz aylarında serinlemek için havuz şenliğine katıldılar.

Açıklamalarda bulunan Kaymakam Halis Arslan; bu yaz döneminde spor adına ilçemizde değişik etkinlikler gerçekleştirdik  ve şuanda da halen devam etmektedir. 10 dalda 1000 çocuğumuzu sporun değişik branşlarında bir araya getirdik. Sevgiyle Uzanan Eller Projesi ,Müftülük ve Gençlik Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak düzenlediğimiz  camiler arası futbol turnuvası birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde sonuçlandı. İlçeye sporun markasını kazandırdığımıza inanıyorum. Bu arada geçekleştirilen camiler arası futbol turnuvasında Fatih Cami 1.ci oldu. Bu nedenle ilk öncelikle sayın hocamıza, çocuklara, anne ve babalarına teşekkür ediyorum. Okulların kapalı olduğu bu yaz sezonunda çocuklar sabah camiye,  öğleden sonra ise istediği branşta sporlarını yapıyorlar. Bu arada hem ibadetinizi ve hem de sporunuzu bırakmayın. Gelecekte sizlerin arasından spor adına ilçemizi, ilimizi ve Türkiye’yi temsil edecek başarılı sporcular çıkacaktır. Bu nedenle çalışmak ve başarmak gerekiyor. Sizleri ayrıca 1 günlüğüne havuz şenliğine ve daha sonrasında ise aile mufakatnamesi izni sonucunda sevgi kampına almayı düşünüyorum. Bu arada sponsor olan ve Samsun spor formasını yaptıran Bülent Kulaksızoğlu’nada teşekkür ediyorum dedi.

Bülent Kulaksızoğlu yapmış olduğu açıklamasında ise; her şey den önce sayın kaymakamımız Halis Arslan’a teşekkür etmek istiyorum. Çocuklar mahalle aralarında kendi çabalarıyla sporlarını yapıyorlardı. Ama şu anda şunu görüyoruz ki sporun bütün branşlarını serpiştirip profesyonel hocaların nezaretlerinde daha bilinçli bir şekilde yapıyorlar. Ben spor adına her zaman hizmet etmeye ve yardımcı olmaya hazırım dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.