KAZADA YARALANAN SPORCULARA ZİYARETÇİ AKINI

KAZADA YARALANAN SPORCULARA ZİYARETÇİ AKINI

Samsun Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un ziyareti

A+A-

Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesi yakınlarında yaşanan trafik kazasında yaralanan Canik Fatih Ortaokulu Kız Basketbol Takımı sporcuları ve antrenörü tedavi gördükleri Medicana Hastanesi’nde ziyaretçi akınına uğradı. 
Kazanın gerçekleştiği günün akşamında Samsun Valisi Sayın Hüseyin Aksoy yaralı sporcuları ve ailelerini Medicana Hastanesi’nde ziyaret ederek yetkililerden öğrencilerin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Samsun Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un ziyaretinde Hastane Yönetiminden Genel Müdür Vahap Doğan, Başhekim Dr. Ferhat Günaydın, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Remzi Karşı ve Başhekim Yardımcısı Dr. C. Deniz Yorgancılar hazır bulundu.
Samsun Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, kazadan duyduğu üzüntüyü belirterek, sporcuların ailelerine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Üzücü kazanın sonraki gününde de Medicana Hastanesi’nde tedavi gören yaralı öğrencilere ziyaretler devam etti. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaralı öğrencileri ziyaret edip, ailelerine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundular.
Tek tek tüm yaralı öğrencileri ziyaret eden başkanlar; Medicana Hastanesi Genel Müdür Vahap Doğan ve Başhekim Dr. Ferhat Günaydın’dan yaralı öğrenciler ve antrenörleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, “Bu üzücü kazayı öğrencilerimizin yaralı olarak atlatmış olmalarından dolayı oldukça memnunuz. Kazada hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. İlk müdahaleleri kazanın olduğu bölgede gerçekleştirilen yaralılarımız ambulanslarla hastanemize nakledildi. Acil servisimizde yapılan muayene ve tetkikler sonrası uzman hekimlerimizin gözetiminde tedavileri uygulanarak, ilgili servislerimize alındılar. Yaralı öğrencilerimiz ve ailelerinin tüm rahat ve konforlarını üst düzeyde sağlamaya çalışıyoruz. Hastanemizin tüm imkanlarını kazazedelerimiz için seferber etmiş bulunmaktayız. Tümü tek kişilik odalarda rahatça tedavilerini olup, bu üzücü ve travmatik olayı kolay atlatabilmeleri için elimizden gelen desteği sonuna kadar sürdüreceğiz. Yaralı olan antrenörümüz Cem Beşiroğlu’nun da sağlık durumu daha iyi. Hastamızı yoğun bakımdan servise aldık. Yataklı servisimizde bir süre daha tedavisi devam edecek” dedi.
Medicana Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Ferhat Günaydın ise, “Yaşanan bu üzücü hadisenin yavrularımızın can kaybıyla sonuçlanmamış olması en büyük tesellisi. Kazada hayatını kaybeden kardeşimize ben de Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Hastanemiz kaza sonrası hızlıca organize olmuş, ilgili tıbbi bölüm uzman doktor kadromuz ve sağlık ekibimiz yaralılarımızın gereken tedavilerini hızla gerçekleştirmiştir. Medicana Hastanesi olarak tüm tıbbi imkan ve desteğimizle sporcularımızın yeniden sağlıklarına kavuşmaları için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.