KAZADA YARALANAN GURBETÇİ HAYATINI KAYBETTİ

KAZADA YARALANAN GURBETÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Samsun'da 17 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralanan gurbetçi, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

Kaza, Samsun-Ordu Karayolu Çınarlık mevkii Samsun-Çarşamba Havaalanı Kavşağı'nda dün akşam saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alper Çetinkaya (36) idaresindeki 55 SG 626 plakalı kapalı kasa kamyonet, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir ederken havaalanı istikametinden gelip yolu karşıya geçmek isteyen Mehmet Ergin (70) idaresindeki W 67576 A yabancı plakalı otomobil ile çarpıştı. Bu sırada Fuat Kamacı idaresindeki 55 YA 511 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Kazada araç sürücüleri Mehmet Ergin, Alper Çetinkaya ile birlikte toplam 17 kişi yaralandı. 
Avusturya'nın Viyana şehrinden izne gelen otomobil sürücüsü Mehmet Ergin, tedavi altına alındığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti. Mehmet Ergin'in Avusturya'dan otomobili ile izne geldiği, dün akşam ise yine Avusturya'da yaşayan ve uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı'na gelen kızı Hülya Ergin (21) ile torunu 1,5 yaşındaki Emir Ergin'i havaalanından alıp eve giderken kaza yaptığı öğrenildi. Kazada yaralananların arasında bulunan Hülya Ergin ile oğlu Emir Ergin'in Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.