KAYMAKAMLIK İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA

KAYMAKAMLIK İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA

19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs ilçesinde 600 ton kömür Sosyal Yardımlaşma Vakfına kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere kapısına kadar dağıtıldığını belirtti.

A+A-

19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,”: “Vatandaşlarımıza dağıtılacak kömürleri önce bir depoda istif ediyoruz.  Ayrıca gelen kömürlerde her bin tonda numune alıyoruz. Sıkıntılı olanları geri iade ediyoruz. Dağıtımına başlamadan önce ısı, kuruluk, nem, kükürt gibi değerlere bakıyoruz. Kalorisi en üst seviyede olmasına da dikkat ediyoruz. Yani Bakanlığımızın belirlediği kriterlere uygun hareket ediyoruz.  40 torba, yani 1 ton kömür dağıtımını yaptık. Bütün mahallelerimizde ihtiyaç sahibi ailelerimize kömürlerini dağıtmış bulunuyoruz.   Vatandaşımızın kömürünü kapılarına kadar teslim ediyoruz. ”dedi.

Kaymakam Yavuz Güner, ”Görevli arkadaşlarımız dağıtım yapılacak mahallelerde oturan vatandaşlarımızın kömürlerini hazırlayarak, daha sonrasında da evinde imza karşılığında kapılarında teslim ediyor. Ayrıca vatandaşlarımıza rüzgârlı havalarda kömürler tam yanmadan sobalarını kapatmamalarını, can ve mal güvenliği açısından yakıtta kurallara uymalarını da tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

HARUN YAZICI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.