KAYMAKAMHALİS ARSLAN  GÜNE  DENETİMLE  BAŞLADI

KAYMAKAMHALİS ARSLAN GÜNE DENETİMLE BAŞLADI

Bafra Kaymakamı Halis Arslan sabahın erken saatlerinde saat:08.00’de denetimle mesaiye ye başladı.

A+A-

Kaymakam Halis Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı  Ebru Kaynar Tuncel ile birlikte Kelikler ilk-orta okulunu ve Kelikler Aile sağlık Merkezine giderek denetimlerde bulundular.

İlk olarak Kelikler ilk-orta okuluna gidilerek 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi öncesinde denetimler yapıldı. Yapılan denetimler esnasında acil gözüken eksilikler yerinde tespit edildi. Okulun iç ve dış kısmında boyanın yapılması, bahçe çevre düzenlemesi, öğretmenler ve öğrenci servis araç park yerleri ve okulun bahçe giriş bölümüne asfalt dökülmesi gibi eksikliklerin olduğu görüldü.

Akabinde Kelikler Aile Sağlık merkezine geçildi. Burada ise görülen eksiklikler arasında çevre düzenlemesi ve dış cephe boyasının yapılması gerektiği gözlemlendi.

 Okullarda yapılan işleri özenle denetleyen Kaymakam Halis Arslan açıklamada bulunarak; 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin açılmasına kısa bir zaman kalması nedeniyle ilçemizde bulunan okullarımızı ziyaret ederek, acil gözüken eksiklikleri yerinde görüp tespitlerini yapıyoruz. Şuanda okullarda sıkı bir şekilde tadilat çalışmaları devam ediyor. Daha iyi bir eğitim ve öğretim dönemi geçirmek için okullarımızın ilk öncelikle dış çevre düzenlemesi, iç ve dış boyalarının yapılması, lavaboların ve sınıfların tam anlamıyla güzel bir hale getirilmesi gerekilmektedir. Bu nedenle denetimlerimizi devam ettiriyoruz. Kelikler ilk-ortaokulunun denetiminde ise acil gözüken eksiklikleri tespit ettik. Eksik gözüken yerler konusunda gereken çalışmaları yaparak giderdik. Tabii ki okullarımız yanı sıra mahallelerde bulunan aile sağlık merkezlerimiz de önem arz etmektedir. Kelikler aile sağlık merkezindeki denetimimiz de ise çevre düzenlemesinin yapılması, dış cephe boyasının yapılması gerektiğini gördük. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın ilk öncelikle binasının çevre düzenlemesi ve çimlendirip çiçeklendirmesi yapmaları gerekiyor. İç ve dış cephelerinin mutlaka boyalı ve temiz halde olması nedeniyle görüntü açısından bir estetik yaratılmalıdır dedi.

kaymakamhalis-arslan--gune--denetimle--basladi.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.