KAYMAKAM ZAMAN’DAN ESNAF ODASINA ZİYARET

KAYMAKAM ZAMAN’DAN ESNAF ODASINA ZİYARET

Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bir ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Fikret ZAMAN, Alaçam esnafının sıkıntılarını Esnaf Odası Başkanı Vedat ÖZYILMAZ'den dinledi.

A+A-

 İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, İlçe Emniyet Müdür V. Erol Can KESKİN ve İlçe Jandarma Kom. Teğmen Samet KURUÇELİK ile birlikte Esnaf Odası Başkanı Vedat ÖZYILMAZ'ı makamında ziyaret ettiler.

            İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Esnaf Odasının çalışmalarını takdir ettiğini belirterek “Sizler görevinizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Bizde görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Alaçam'ın kalkınması ve gelişmesi için tüm kurum ve kuruluşlar ile meslek odaları işbirliği yaparak, proje üreterek ve çalışarak buna katkı sunacağını düşünüyorum. Çünkü esnaf para kazanırsa Alaçam kazanır burası güzel bir şehir olur.” dedi.

            “ESNAF PARA KAZANIRSA ALAÇAM KAZANIR

            Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat ÖZYILMAZ ise ziyaretten dolayı Kaymakam ZAMAN’a teşekkür ederken “Bizler Alaçam’ın her sorununun çözümü ve ilçeye katkı sunmak için hazırız. Başta esnafımız olmak üzere bizlere düşen görevleri yerine getireceğimizin bilinmesini isteriz dedi.

            Ziyarette ayrıca Esnafların diğer sorunları, çözüm yolları ile Esnaf Odasının kurumlar düzeyinde yaşadığı sıkıntılar ele alındı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.