Kaymakam Zaman, Pelitbükü Karacak'da

Kaymakam Zaman, Pelitbükü Karacak'da

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Pelitbükü Karacak mahallesini ziyaret ederek, Muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını yerinde dinledi, yaşlılarla sohbet etti.

A+A-

 Alaçam'a 38 kilometre uzaklıkta bulunan Pelitbükü Karacak Mahallesinde bulunan vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Fikret Zaman, Yeni yıllarını en iyi şekilde geçirmeleri temennisinde  bulanarak istek ve taleplerini dinledi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem ile birlikte Pelitbükü Karacak mahallesi Muhtarı Osman Yalçın'ında hazır bulunduğu Mahalle halkını ziyarette bulundu.

            Pelitbükü Karacak Mahallesi Muhtarı Osman Yalçın ve Mahalle halkını evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını gidermek amacıyla bir araya gelen ZAMAN, yılın son günü olan 31 Aralık 2019 Pazartesi günü mahalle halkıyla hem sohbet etti hem de gönüllerini aldı. Pelitbükü Karacak Mahallesinde bululan yaşlı vatandaşları ise evlerinde ziyaret etti. Onlara ihtiyaçları doğrultusunda yapabilecekleri yardımları kendilerine bizzat sunarak ihtiyaçlarını gidermek ve sorunları yerinde çözmek için burada olduklarını ve devletin kapısının sizlere her zaman açık olduğunu dile getiren Kaymakam Zaman, vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek, çözüm konusunda devletin imkânlarını, ihtiyacı olanların tamamına ulaştırma gayreti ve çabası içinde olduklarını, kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat etmek isteyip de çekingenliği nedeniyle gidemeyenlere de cesaret verdiklerini belirtti.

243.jpg426.jpg522.jpg618.jpg716.jpg88.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum