KAYMAKAM ZAMAN, KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

KAYMAKAM ZAMAN, KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan yolların karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan yolların karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.
Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman,  Alaçam’ın yukarı mahallerinde yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan yolların karla mücadele çalışmalarını Kızlan Mahallesinde yerinde inceledi. Kaymakam Zaman, "Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz tarafından koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapanan yollarımızı büyük ölçüde açmıştık ancak oluşan tipi nedeniyle bazı köylerimizde kapanmalar tekrar yaşandı.

Tipiden dolayı yollarda yığılmalar meydana geldi, yarım saat sürecek çalışma 3-4 saati alabiliyor. Şuan itibariyle Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi be Alaçam Belediyesi ekiplerimiz sahada, çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekte. Kısa bir süre içerisinde aksaklığa mahal vermeden çalışmalarımızı tamamlayacağız" diye konuştu. 
Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman,  Kızlan Mahallesinde Mahalle Muhtarı Satılmış Büyüktanrıverdi ve Mahalle sakinleri ile sohbet ederek sıkıntılarının olup olmadığını sordu, Mahalle Muhtarı Satılmış Büyüktanrıverdi, her yıl bu şekilde karla mücadele ediyoruz, Allah Devletimize ve sizlere güç kuvvet versin herkesden Allah razı olsun dedi.kaymakam-zaman-kar-temizleme-calismalarini-yerinde-inceledi-2.jpegkaymakam-zaman-kar-temizleme-calismalarini-yerinde-inceledi4.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.