KAYMAKAM, YİBO ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM, YİBO ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Samsun Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Aktekke ve Çetinkaya Yatılı İlköğretim Okullarını (YİBO) ziyaret etti.

A+A-

Bafra İlçe Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, gönüllü öğretmenler tarafından YİBO’ların 8. sınıf öğrencilerinin SBS başarılarını artırmaya yönelik hazırlanan “Gönüllü Öğretmenler YİBO’da” projesiyle ilgili Kaymakam Ali Katırcı, öğrencilerin başarılarını yerinde gördü. Kaymakam Katırcı yaptığı açıklamada, "İlçemizde yürüttüğümüz ‘Gönüllü Öğretmenler YİBO’da projesinin 6. haftasında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin çalışmalarını, sıkıntılarını dinlemek için buraya geldik. Gerek kız YİBO’da gerek erkek YİBO’da gönüllü öğretmenlerimizin öncülüğünde 8. sınıf öğrencilerine SBS dersleriyle ilgili programlar yapıyoruz. Projemiz amaçladığımız gibi gayet güzel yürüyor. Bazı ufak tefek eksikliklerimiz var. O eksikliklerimizi de önümüzdeki günlerde gidereceğiz. Bu projenin temel amacı, eğitim-öğretim faaliyetlerinde özellikle YİBO’lardaki kaliteyi arttırmak ve çocukları hayata daha iyi hazırlamak” dedi.
30 bin liralık bir bütçeyle Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca da desteklenen “Gönüllü Öğretmenler YİBO’da” projesi haziran ayına kadar devam edecek.
Ziyarette Kaymakamı Ali Katırcı’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar ve Şube Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu da eşlik etti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.