Kaymakam Türkoğlu;Bayram kutlama mesajı

Kaymakam Türkoğlu;Bayram kutlama mesajı

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

A+A-

Bayramlar; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin daha da güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir.

 

Bayramlar, milli ve manevi inançlarımızı örf ve adetlerimizle harmanlayıp, geçmişten devraldığımız mirası geleceğe taşıdığımız kutsal günlerdir.

 

Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak hayatımızın her döneminde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe olan inancımızı her ortamda korumalıyız.

 

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı bu güzel günlerde fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Bafra halkımız olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutlar, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.