KAYMAKAM TÜRKEL'DEN LÖS EV EVİ MÜJDESİ

KAYMAKAM TÜRKEL'DEN LÖS EV EVİ MÜJDESİ

Bir Dizi Ziyaretler Çerçevesinde Bafra İlçesine Gelen Lös ev Kurucu Başkanı Dr. Üstün Ezer ve Beraberindeki Bafra Lös ev Temsilcisi Erol Korkmaz ilk Ziyaretlerini Kaymakam Ali Fuat Türkel'e Gerçekleştirdi.

A+A-

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkeli makamında ziyaret eden Lös ev Kurucu Başkanı Dr. Üstün Ezer ve Bafra temsilcisi Erol Korkmaz Lös ev hakkında kaymakam Türkel’e bilgiler aktardı. Ezer, “Ülkemizde her gün yaklaşık 400 kişi kanser hastalığı dolayısı ile yaşamını yitiriyor. Bu rakamlar teknolojinin ilerlemesi ve doğal yaşam alanlarının kısıtlanması nedeni ile daha da artmasından endişe ediyoruz. Bu yüzden doğal olan ürün ve canlılara özen gösterilmeli. Bizler Lös ev olarak Ankara’da Lös ev köyü kurduk, orada kendi imkanlarımız ile ürünler yetiştiriyoruz. Hayvansal gıdalarımızı üretiyoruz. Sağlıklı ve doğal ürünler için mücadele ediyoruz.” Dedi.

Bafra Kaymakamı Türkle ise, “Ankara’da hayata geçirdiğiniz Lös ev köyü projesini Bafra’da neden hayata geçirmeyelim şeklinde konuşan Türkel, Bizler doğası ve doğal zenginlikleri bol olan bir ilçeyiz. Şayet şehrimizde sizin için uygun olacak bir yer var ise Lös ev köyünü Bafra’mızda kurmanız için elimizden gelen desteği veririz.” Dedi.

Kaymakamlık ziyaretinden sonra sırasıyla Bafra Belediyesinde Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş, TSO Başkanı Göksel Başar, Atatürk Anadolu Lisesi ziyaretleri sonrasında kuş cennetine geçildi.

resim1.jpgresim2.jpgresim3.jpgresim4.jpgresim5.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.