KAYMAKAM TÜRKEL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM TÜRKEL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samsun`un Bafra ilçesinde yaklaşık 2 yıldır görev yapan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, basın mensupları ile bir araya gelerek veda ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

Samsun`un Bafra ilçesinde yaklaşık 2 yıldır görev yapan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, basın mensupları ile bir araya gelerek veda ziyareti gerçekleştirdi. Bafra ilçesinde görev yapan ve İstanbul Şişli Kaymakamlığına atanan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, ilçede görev yapan basın mensupları ile Öğretmenevinde bir araya gelerek veda ziyareti gerçekleştirdi.

Kaymakam Türkel, "Görevde olduğum süre boyunca yakın ilgi ve alakanız için sizlerin de huzurunda tüm meslektaşlarınıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Ben görev yaptığım süre boyunca bir ve bütün olarak yapmış olduğumuz çalışmalardan memnunum. Bundan sonraki görev sürecinizde de başarılar diliyorum" dedi.

Basın mensupları adına konuşan duayen gazeteci  Hasan Davran ise "Yapmış olduğunuz çalışmalardan ötürü ilçemiz adına sizlere teşekkür ediyoruz. Şişli`de de artık bir kapımız var. Bundan sonraki görev sürecinizin de Şişli halkına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sizi ilerde Vali olarak görmek bizleri memnun eder" dedi.

kaymakam-turkel-basin-mensuplari-ile-bir-araya-geldi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.