KAYMAKAM KÜÇÜK,'TOPLUMDA ÇOK ÖZEL BİR YERE SAHİPSİNİZ'

KAYMAKAM KÜÇÜK,'TOPLUMDA ÇOK ÖZEL BİR YERE SAHİPSİNİZ'

Tekkeköy kaymakamımı İbrahim Küçük,"11 ay aradan sonra sizlerle yeniden bir araya gelmenin mutluğunu yaşıyorum

A+A-

 ve hepiniz şehitlerimizin bizlere geride bırakmış oldurdukları gözü yaşlı ailelerinin her zaman yanlarında olduk. Olmamada devam ediyoruz" dedi. Şehit ve Gazi aileleri için Tekkeköy Kaymakamlığı tarafından Manolya Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine ilçe kaymakamımı İbrahim Küçük,Belediye Başkanı Hasan Togar,Garnizon komutan vekili Jandarma kıdemli Başçavuş Ali Ay,ilçe Emniyet Müdürü İlker Bozkurt,Büyüklü Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Kavalsız.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Diril, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner'in yanı sıra daire Müdürleri katıldı.
 
'TÜM ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE VE SAYGIYLA ANIYORUM'
"Sevgili şehit yakınlarımız gazilerimiz ve gazilerimizin aileleri öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum diyen" Tekkeköy kaymakamımı İbrahim Küçük," Bu gün hepınız burada aranızda olduğumuz için çok mutluyuz. Geçen yılda gene böyle bir yemekte bir araya gelmiştik. Yılda bir seferde olsa bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Sizler şehit ailelerimiz ve gazilerimiz toplumda çok özel bir yere sahipsiniz. Bu yemekleri geleneksel  hale getirmek lazım. Bu akşam kadir gecesi olması nedeniyle yemeğimiz daha anlamlı hale geldi. Tüm kurum ve kuruluşlar seçilmiş veya atanmışlar şehitlerimiz ve gazilerimize hizmet etmekten şeref duyarız. Sizlerle beraber olmaktan gurur duydum. Tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.
 
'BİZLERİ BİR ARAYA GETİREN SAYIN KAYMAKAMIMIZA  TEŞEKKÜR'
Şehit kanlarıyla hamur olmuş gölgesinde yaşadığımız şanlı bayrağımız rengini bu mübarek kanlardan alındığını vurgulayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Diril," Bu vesile ile aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz Türkiye Cumhuriyetinin temel taşlarını oluşturmaktadır. Şehitler vurulunca değil unutulunca ölür ve bizleri bir araya getiren Tekkeköy kaymakamımız Sayın İbrahim küçük' e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizin kadir gecesini tebrik ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.
 
'SAYIN KAYMAKAMIMIZ İBRAHİM KÜÇÜK İLE GURUR DUYUYORUM'
Şehit ve Gazi aileleri adına Tekkeköy kaymakamına teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner,"Samsunumuzun Tekkeköy ilçesine Kaymakam olarak geldiği günden itibaren Şehit ve Gazi ailelerimizle birlikte her zaman beraber ölmüştür ve de olmayanda devam ediyor.Sayın Kaymakamımız İbrahim Küçük ile gurur duyuyorum.Allah onu başımızdan eksik etmesin Tekkeköy ilçesine bu zamana kadar gelmiş Kaymakamların içinde kedisi bir tanedir" diye ifade etti. 
Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.