KAYMAKAM KAŞIKÇI'DAN REHABİLİTASYON MERKEZİNE ZİYARET

KAYMAKAM KAŞIKÇI'DAN REHABİLİTASYON MERKEZİNE ZİYARET

Samsun’un Vezirköprü İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve daire amirleri özel bir rehabilitasyon merkezinde kahvaltıda buluştu.

A+A-

Vezirköprü Özel Özlem Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam Kaşıkçı, merkezde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında Okul Müdürü Aslan Şen’den bilgi aldı. Kaymakam Kaşıkçı yaptığı açıklamada, "Ülkemizde devletimiz engelli vatandaşlarımıza her alan da kucak açmış ve bu konuda çok ciddi yol kat etmiştir. Rehabilitasyon merkezleri de bu gelişimin bir ayağıdır. Her sağlam ve sağlıklı bireyin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerekiyor. Engelli öğrencilerin aileleri ve okul öğretmenleri eğitim sürecine dahil olmalılar. Ben inanıyorum ki, özel rehabilitasyon merkezlerinde bulunan cefakar öğretmenlerimiz engelli çocuklarımızı eğitmek ve onları toplumla kaynaştırmak için büyük gayretler içindeler. Öğretmenlerimizin ne kadar zor ve zahmetli bir görev yaptıklarını biliyorum, onları kutluyorum” dedi.
Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören bütün öğrencilerle tek tek ilgilenen İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, onlarla sohbet etti. Ahmet Sefa Kükürt isimli öğrencinin bağlama çalması Kaymakam Kaşıkçı’nın ve protokolün beğenisini kazandı.
Kaymakam Kaşıkçı’ya Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Milli Eğitim Müdürü Vekili Selim Kurtoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cahit Ünal, Özel İdare Müdürü Necdet İğci, Nüfus Müdürü Halis Bilen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Kumaş, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aslan Şen ve Kurucu Kemalettin Ağca eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.