KAYMAKAM HALİS ARSLAN’DAN ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLARA JEST

KAYMAKAM HALİS ARSLAN’DAN ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLARA JEST

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tübitak tarafından ilkokullar arasında yapılan bilim sanat merkezi sınavında başarılı olan üstün yetenekli öğrenciler ve veliler Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Veliler Kaymakam Halis Arslan’a sınavla ilgili açıklamalarda bulundular. Yapmış oldukları açıklamalarında; Samsun ili ve ilçelerinde ilkokullarda okuyan öğrenciler arasında gerçekleştirilen genel yetenek bilim sınavı sonucunda mülakata giren öğrencilerin sonuçları 20 Temmuz’da yayınlanacaktır. Samsun Bilim Sanat Merkezi tarafından düzenlenen üstün zekalı öğrencilerin yazılı sınav sonucunda Bafra’dan 10 öğrenci kazanmıştır dediler.

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu açıklamasında ise; Samsun Bilim sanat merkezi tarafından düzenlenen genel yetenek sınavında başarılı olan öğrencilerimizi öncelikle kutluyorum. Samsun İli ve İlçeleri arasında yapılan sınav sonucunda Bafra’dan en başarılı 10 öğrenci genel yetenek sınavı kazanmış olup mülakat sonuçları ise 20 Temmuz’da açıklanacaktır. Bu sayıların 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde artmasını bekliyorum.  Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum. Bu yaz tatilinde hem kitap okuyun  ve bu arada sporunuzu da yapmayı ihmal etmeyin. Hiçbir başarısız ödülsüz kalmamalıdır. Bu nedenle sizleri  Samsun’a geziye  göndereceğim dedi.

Konuşmaların hemen sonrasında  Kaymakam  Halis Arslan  öğrencilere  hediyeler  verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.