Kaymakam Ertürkmen şehit Hakkı Keskin'in annesinin cenazesine katıldı

Kaymakam Ertürkmen şehit Hakkı Keskin'in annesinin cenazesine katıldı

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, 1989 yılında, Van’ın Çatak ilçesinde şehit düşen jandarma er Hakkı Keskin’in annesinin cenazesine katıldı.

A+A-

Merhume Fatma Keskin, Alaçam ilçesine bağlı Pelitbükü Mahallesi’ndeki Aile Kabristanlığı’na defnedildi. Cenaze merasiminin ardından Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, şehit Hakkı Keskin’in annesi merhume Fatma Keskin’in eşi Dursun Keskin ve Keskin ailesine ayrıca Bafra Kaymakamlığı personeli şehidin kız kardeşi Cemile Kılıç’a başsağlığı temennilerinde bulundu.

Cenazeye Kaymakam Ertürkmen’in yanı sıra, askeri personel ile Bafra Kaymakamlığı çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

kaymakam-erturkmen-sehit-hakki-keskinin-annesinin-cenazesine-katildi-2.jpgkaymakam-erturkmen-sehit-hakki-keskinin-annesinin-cenazesine-katildi-3.jpgkaymakam-erturkmen-sehit-hakki-keskinin-annesinin-cenazesine-katildi-4.jpgkaymakam-erturkmen-sehit-hakki-keskinin-annesinin-cenazesine-katildi-5.jpgkaymakam-erturkmen-sehit-hakki-keskinin-annesinin-cenazesine-katildi-6.jpgkaymakam-erturkmen-sehit-hakki-keskinin-annesinin-cenazesine-katildi-7.jpgkaymakam-erturkmen-sehit-hakki-keskinin-annesinin-cenazesine-katildi-8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.