Kaymakam Ertürkmen muhtarlarla bir arada

Kaymakam Ertürkmen muhtarlarla bir arada

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Bafra Muhtarlar Derneği Toplantı Salonunda Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, yönetimi ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

A+A-

Toplantıda Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Bafra Muhtarlar Derneği Toplantı Salonunda ilçemize bağlı bazı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, Koronavirüs Riskine Karşı alınması gereken tedbirler, Emniyet ve Jandarma Bölgelerinde Asayiş konuları ve muhtarların çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Ayrıca, toplantıda muhtarlara hitabeden Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Koronavirüs sebebiyle tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelinemediği için, ilerleyen süreçte diğer muhtarlarımızla da bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti. Toplantı, muhtarların talep ve düşüncelerinin alınması ile sona erdi.

Toplantıda  ayrıca Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan  ve Bafra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer hazır bulundu.

dsc-9056.jpgdsc-9058.jpgdsc-9060.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.