Kaymakam Ertürkmen Mobilyacılar Odasının Logosuna Hayran Kaldı

Kaymakam Ertürkmen Mobilyacılar Odasının Logosuna Hayran Kaldı

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen geçtiğimiz gün yapılan kongre de güven tazeleyerek yeniden Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığına seçilen İlhan Erken ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

A+A-

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen  geçtiğimiz gün yapılan kongre de güven tazeleyerek yeniden Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığına  seçilen İlhan Erken  ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

Ziyaretin sonunda ise Kaymakam Ertürkmen  ağaca işlenmiş  Bafra Mobilyacılar Marangozlar  ve Döşemeciler  Odasının logosunu uzun uzun inceledi.
Logo hakkında ise Bafra Mobilyacılar Marangozlar  ve Döşemeciler  Odası Başkanı İlhan Erken bilgi sundu.

Başkan Erken,’’ Bafra’da hayallerini ahşaba işleyen ustamız Kadir Temiz  Marangozlar odasına anlamlı hediye takdiminde bulundu.
Kendisi 60 yaşında 45 yıldır marangozluk mesleği ile uğraşıyor. 
Bafra Mobilyacılar- Marangozlar  ve Döşemeciler  Odasının yıllardır kağıttan çerçeve içinde bulunan logosunun artık değişmesi gerektiğine inanarak   hayallerini ahşaba işleyen usta Temiz Mobilya Kadir Temiz 10 günlük çalışma ile ahşap logoyu oluşturdu. 
Bu logoyu 10 günlük bir çalışma sonuna bitirdi. Logo 8.000 parçadan oluşmuştur. Odamıza hayırlı uğurlu olsun. Odamıza ise bir sürpriz ve jest yaparak ahşaptan Bafra Mobilyacılar- Marangozlar  ve Döşemeciler  Odasının ahşaptan logosunu yaparak bizlere teslim etmiştir. Oda ve yönetimimiz ile üyelerimizin adına teşekkürlerimi sunmak isterim diyerek sözlerini tamamladı. 
Kaymakam Ertürkmen ise Bafra Mobilyacılar Marangozlar  ve Döşemeciler  Odası Başkanı İlhan Erken ve yönetiminin şahsında Bafra’da hayallerini ahşaba işleyen usta Kadir Temiz’e ustalığı için teşekkürlerini sundu.

 

kaymakam-erturkmen-mobilyacilar-odasinin-logosuna-hayran-kaldi.jpegkaymakam-erturkmen-mobilyacilar-odasinin-logosuna-hayran-kaldi-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.