Kaymakam Ertürkmen  Bafra Kahveciler Esnaf Odasına ziyaret

Kaymakam Ertürkmen Bafra Kahveciler Esnaf Odasına ziyaret

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen geçtiğimiz gün yapılan kongre de tek liste ile güven tazeleyerek yeniden Bafra Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Yılmaz ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

A+A-

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen  geçtiğimiz gün yapılan kongre de tek liste ile güven tazeleyerek yeniden Bafra Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Yılmaz ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

Bafra Kahveciler Esnaf Odası Başkanı   Ahmet Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki yapacakları çalışmalar hakkında Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen  bilgiler aktardı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen   ise Bafra ve Bölgesinde yaptıkları çalışmalar ile projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

kaymakam-erturkmen-bafra-kahveciler-esnaf-odasina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu.jpegkaymakam-erturkmen-bafra-kahveciler-esnaf-odasina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-001.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.