Kaymakam Ertükmen’den  Bafra Marangozcular Odası Başkanına ziyaret

Kaymakam Ertükmen’den Bafra Marangozcular Odası Başkanına ziyaret

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen geçtiğimiz gün yapılan kongre de güven tazeleyerek yeniden Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığına seçilen İlhan Erken ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

A+A-

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen  geçtiğimiz gün yapılan kongre de güven tazeleyerek yeniden Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığına  seçilen İlhan Erken  ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki yapacakları çalışmalar hakkında Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen  bilgiler aktardı.

 

kaymakam-ertukmenden-bafra-marangozcular-odasi-baskanina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu.jpegkaymakam-ertukmenden-bafra-marangozcular-odasi-baskanina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-001.jpegkaymakam-ertukmenden-bafra-marangozcular-odasi-baskanina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-002.jpegkaymakam-ertukmenden-bafra-marangozcular-odasi-baskanina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-003.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.