KAYMAKAM ARSLAN'DAN KIZILAY'A ZİYARET

KAYMAKAM ARSLAN'DAN KIZILAY'A ZİYARET

İlk olarak sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret eden Kaymakam Arslan Türk Kızılayı Bafra Şubesinde ise Başkan Osman Genç, Kadın Kolları Başkanı Derya Ergin ve yönetimi tarafından karşılandı.

A+A-

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Genç,’’Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar değişik çalışmalarımız ve projelerimiz oldu.

Türk Kızılayı yardımlarla ayakta durmaktadır. Bu doğrultuda durumu iyi olan her vatandaş, Kızılay’a yardım etmeli ve bağışlarda bulunmalıdır. Yapılan yardımlar, felakete uğrayanlara ve ihtiyaç sahiplerine en kısa sürede ulaştırılmaktadır. Unutulmamalıdır ki biz de bir gün felakete uğrayıp yardıma muhtaç hale gelebiliriz. Göreve geldiğimiz 6 Kasım 2009 tarihinden itibaren şahsım ve yönetim kurulu üyelerim, kadın kollarımız ve gönüllü üyelerimizle yapmış olduğumuz gıda, giysi, ayakkabı, inşaat malzemesi ve nakdi yardımları, imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve ulaştırmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaymakam Arslan ise,’’147 yıldır gönüllü olarak çalışmalar yürüten Türk Kızılay’ı, günümüze kadar milyonlarca insana yardım elini uzatmıştır. Kızılay savaşta ve barışta halkın kara gün dostudur. Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar. Yaraları sarar. Her türlü yardımı yapar. Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır. Fakirlere, düşkünlere, kimsesizlere yardım eder. Onlara yiyecek, giyecek, içecek, yakacak, çadır ve para yardımı yapar. Yurt içinde ya da yurt dışında deprem, sel baskını, savaş olur olmaz Kızılay depolarını açar, felaket bölgesine çadır, battaniye, giyecek, yiyecek, kan ve ilaç gönderir. Böylesine büyük bir önem arz eden Kızılay teşkilatının tüm gönüllülerini canı gönülden kutluyor, her an yanlarında olduğumu ifade etmek istiyorum.’’dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.