Kaymakam Arslan'dan Et üreticilerine ziyaret

Kaymakam Arslan'dan Et üreticilerine ziyaret

Bafra Kaymakamı Halis Arslan Samsun İli Kırmızı Et Üreticiler Birliğine ziyarette bulundu.

A+A-
Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulun yapılması ve yeni binasına taşınmasından dolayı Kaymakam Halis Arslan Samsun Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Erdal Doğan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
 Arslan; yapılan olağan mali kongre sonucunda güven tazelemenizle birlikte bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Samsun İli Kırmızı Et Üreticiler Birliği olarak başlatmış olduğunuz manda eti mamulleri satış projesi kabul edildi. Bu projede güzel bir yol çizmenizi diliyorum. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında dosyası olan vatandaşlara gebe düve vermekteyiz. Vakıf dan verilen gebe düve alan vatandaşlara  eğitim verilmektedir ” dedi.
 
Samsun Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Erdal Doğan; “ ilk öncelikle birliğimize ziyaretinden dolayı Kaymakamımız Sayın Halis Arslan’a teşekkür ediyorum. 37 kurucu üye ile 2005 yılında Türkiye`de, ilk Karadeniz Bölgesinde, “Bafra Kırmızı Et Üreticileri Birliği olarak kuruldu. 2008 Yılında diğer illerin de katılımlarıyla Ankara`da üst merkez birliğini kurduk. Bugün gelinen noktada 81 ilde örgütlenmemiz tamamlanmıştır. Başlatmış olduğumuz Manda Eti Mamulleri satış projemizi de yakın zamanda faaliyete geçecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.