KAYMAKAM ARSLAN YOLLARDA

KAYMAKAM ARSLAN YOLLARDA

Bafra Kaymakamı Halis Arslan mahalle ziyaretlerinin ikincisini Akalan, Elalan, Şahinkaya, Gökalan, Sarpın ve Karakütük mahallelerine yaptı.

A+A-

Kaymakamımız sayın Halis Arslan Altınkaya Barajının sol üst kesimlerinde bulunan Akalan, Elalan, Şahinkaya, Gökalan, Sarpın ve son olarak Karakütük  mahallelerini ziyaret etti.

 Yapılan ziyarette, Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Gül, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra İrtibat Bürosu Müdürü Yakup Tulum, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlisi İsa Seçmen eşlik ettiler.

Kaymakamımız sayın Halis Arslan, ziyaret ettiği mahallelerde bulunan muhtarlık, köy konağı, okul ve camileri de ziyaret ederek buralarda herhangi bir eksikliğin olup olmadığını da yakinen inceledi. Aynı zamanda, anayollar üzerinde bulunan köprü ve dereleri de inceleyen sayın Kaymakamımız, muhtarlardan, buralarda olabilecek taşkınlara karşı ne gibi önlemlerin alınabildiği bilgisini aldı. Yolda görüştüğü koyun ve keçi çobanlarından hayvanlarla ilgili bilgiler aldı, onlarla sohbet etti.

Okulları ziyaret eden kaymakamımız sayın Halis Arslan, öğretmenlerden okl ve öğrenciler hakkında bilgiler alarak, öğrencilere sorular sordu. Tüm okul öğrencilerine kırtasiye ve giyim yardımı yaptı, onlara çikolata dağıttı.

Sayın Kaymakamımız, beraberindeki heyetle birlikte olumlu geçen mahalle ziyaretleri sonunda kısa bir değerlendirmede bulundu. Yaptığı değerlendirme de, kış bastırmadan gidilebilecek tüm mahallelere giderek kıştan önce onların ihtiyaçlarını bizzat görmek ve dinlemek istediğini, aynı zamanda insanlar için yol, su, barınma, yakacak, elektrik, telefon gibi vazgeçilmez ihtiyaçların neler olduğunu bizzat bilmek istediğini, ifade etti.

Kaymakamımız sayın Halis Arslan son olarak, “Bugünkü ziyaretimizle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Vatandaşlarımız yol, su, elektrik, telefon, sağlık, eğitim ve benzeri konulardaki ihtiyaçlarının neler olduğunu bana birebir ilettiler. Beraberimde bulunan daire yetkilileri de notlarını aldılar. Muhtaç çocuklarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. Gereken ne ise, o yapılacaktır. Bizler sizler için varız. Nefesimizin yettiği yere kadar çalışacağız. Mahalle ziyaretlerimiz zaman zaman fırsat buldukça devam edecektir,” dedi.

sahin-kaya-koyu.JPGsahin-kaya-koyu-001.JPGsahin-kaya-koyu-002.JPGsahin-kaya-koyu-003.JPGsahin-kaya-koyu-004.JPGsahin-kaya-koyu-005.JPGsahin-kaya-koyu-006.JPGaytac-akin.JPGsahin-kaya-koyu-007.JPGkaymakam-halis-arslan-.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan-.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--001.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--002.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--003.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--004.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--005.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--006.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--007.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--008.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan--009.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum