KAYMAKAM ARSLAN, SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ

KAYMAKAM ARSLAN, SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ

Samsun'un Bafra İlçe Kaymakamı Halis Arslan, mahalle ziyaretlerinde bulunarak sorunlar hakkında bilgi aldı.

A+A-

Kaymakam Halis Arslan ve beraberinde İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Hasan İrer, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Ebru Tunçel Kaynar ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın ile birlikte Balıklar, Sarıkaya, Şeyhören, Altınova, Yeşilyazı, Koşuköy, Karıncak, Karpuzlu, Türbe ve Ağıllar Mahallelerine ziyarette bulundu.

ELEKTRİK YERİNE GÜNEŞ ENERJİSİ
Kaymakam Arslan, Balıklar Mahallesi’nde 1995 yılında Mardin Nusaybin’de şehit düşen Halil Sert’in babasını ziyaret ederek Türk bayrağı verdi. Beraberindeki heyetle birlikte mahalleleri gezen Arslan, projeler hakkında bilgi verdi. Arslan, “Ova mahallelerimizi yakından ilgilendiren bir proje hazırlığındayız. Bafra Sulama Birliği tarafından elektrik enerjisi yerine mahallelerde güneş enerjisi ile çalışacak bir döneme geçilmesi için yapılan projemizde son aşamalarına gelmiş bulunmaktayız. Bu, 10 mahallemizi yakından ilgilendirecek olan bir projedir. En kısa zamanda bu projenin hayata geçirilmesi çabası içerisindeyiz" dedi.

DOLMUŞ HATTI İSTEDİLER
Ziyaret sırasında vatandaşlar bölgenin ortak sorununun yol olduğunu ifade ederek yollarının bozuk olduğunu, elektrik kesintilerinin çok olduğunu, trafolarda arızaların meydana geldiğini belirttiler. 
Vatandaşlar ayrıca, bu mahallelerin birbirlerine yakınlıklarından dolayı ulaşım için minibüs veya dolmuş hattı açılması talebinde bulundular. 
Mahalle ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Kaymakam Arslan, “Mahallemizi daire müdürlerimiz ile birlikte ziyaret ediyoruz. Bu esnada bu 10 mahallemizin genelde hep sorunlarının aynı olduğunu gördük. Tabii ki şu anda kış koşullarının sert gitmesi nedeniyle bozuk olan yolları havaların açmasıyla birlikte gidermeye çalışacağız. İlçe Tarım Müdürlüğünce mahallelerimizi ilgilendiren yeni tarımsal projeler bulunmaktadır. Bunları yakından takip etmek gerekir" diye konuştu. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.