Kaymakam Arslan Muhtarları dinledi

Kaymakam Arslan Muhtarları dinledi

Bafra Kaymakamı Halis Arslan 36 Mahalle Muhtarı İle İstişare Toplantısı Yaptı

A+A-

Bafra Kaymakamı Halis Arslan mahalle ziyaretlerindeki gezilerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kaymakam Halis Arslan 15 daire müdürüyle birlikte Kelikler okulu konferans salonunda 36 mahalle muhtarıyla birlikte bir araya gelerek mahallelerdeki sorunları dinledi.

Mahalle muhtarlarından; “Çetinkaya, Dedeli, Hıdırellez, Yağmurca, Kelikler, Eldavut, Barış, Gökçeağaç, Göltepe, Hüseyinbeyli, K.Kavakpınar, Şirinköy, Altınay, Harız, İkiztepe, Karaburç, Kuşçular, Adaköy, Kalaycılı, Koruluk, Dereler, Kaygusuz, Sahilkent, Emenli, Dededağı, Aktekke, Ağıllar, Türbe, Karpuzlu, Karıncak, Koşuköy, Yeşilyazı, Altınova, Şeyhören, Balıklar ve Sarıkaya muhtarları katıldı.

3.5 saat geçen toplantı sonucunda açıklamada bulunan Bafra Kaymakamı Halis Arslan;  2015 yılında 4 ay içerisinde periyodik olarak tüm mahalleleri daire müdürlerimizle birlikte gezdik ve incelemelerde bulunmuştuk. Mahalleleri tek tek gezerek incelemeler sonucunda sorun oluşturan konuları notlarımıza almıştık. Bu zaman zarfında konuları gerekli mercilere yazılı olarak gönderdik. Toplantılarımızı mahallelerin ortak merkezinde bulunan mahallede muhtarlarımızla bir arada olduk. 4’üncü son grup toplantısını Kelikler Mahallesi okulu konferans salonunda 36 mahalle muhtarıyla birlikte gerçekleştirdik. Şimdi ise bir araya gelmemizin nedeni, daha önceki zamanlarda gezdiğimiz ve mahallelerden aldığımız notların sonuçlarının ne düzeyde olduğunu görmek için toplandık. 36 mahallemizin sorunlarından önem arz eden birçoğunu giderdik. Bafra Kaymakamlığında 41 yıldan bu yana görev yapan ve 14 Ocak’ta emekliliğe ayrılacak olan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü  Necmettin Özel’de muhtarlarımızla olan bu toplantıya katıldı” dedi.

Güzel ve verimli bir şekilde geçen toplantı sonucunda, daire müdürleri kendi alanlarında muhtarlara önemli açıklamalarda bulundular. Genelde önem arz eden konular ise eskiyen elektrik şebekelerinin yenilenmesi, mahalle sokak yollarının malzeme bakımı, içme suyu şebekesi olanların ise kanalizasyon taleplerini dile getirdiler.

Toplantıya; “ Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın katılımlarıyla, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Arıkan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şube Müdürü Yakup Tulum, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Yedaş Müdürü Yasin Ceylan, Toplum Sağlık Müdürü Dr. Ebru Kaynar Tuncel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Saski Şube Müdürlüğü ve DSİ müdürlüğünden görevliler katıldı.

kaymakam-arslan-muhtarlari-dinledi.JPGkaymakam-arslan-muhtarlari-dinledi-001.JPGkaymakam-arslan-muhtarlari-dinledi-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.