KAYMAKAM ARSLAN DURMAK BİLMİYOR

KAYMAKAM ARSLAN DURMAK BİLMİYOR

Bafra Kaymakamı Halis Arslan mahalle gezilerini sürdürürken Karpuzlu mahallesinde bulunan 4 bin dönüm üzerine kurulan Karadeniz bölgesinin en büyük blok çiçek serasını gezdi.

A+A-

Çiçek serasını gezen Kaymakam Arslan sera hakkında bilgiler alırken Karpuzlu mahallesinde 1986 yılında kurulan ve kendi çabalarıyla ilk defa kesme çiçekliğe başlayan Bayram Ali Ayfer serada gül,karanfil ve gerbera çiçeği olmak üzere yılın 12 ayında üretim yaptığını söyledi.

            Seraları tek tek gezen Kaymakam Halis Arslan böylesine 4 bin dönüm üzerine kurulan bir çiçek serası olması memnun verici bir olay. Bafra Ovası'nda çiftçilerimiz iyi tarım uygulamaları kapsamında bilinçli ve kaliteli sebze üretiminde de kendini kanıtlamıştır. Devlet olarak biz de üretim adına, eğitim adına üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bölgemizde tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesi bölge ve dolayısıyla ülkemiz ekonomisine güç katacaktır. Karadeniz'de özellikle gül yetiştiriciliği ve kesme çiçekçilik için çok büyük alanlar var. İklimimiz üretime çok müsait. Daha az enerji kullanarak, bu üretimleri yapma şansımız var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.