KAYMAKAM ARSLAN 75. YIL HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM ARSLAN 75. YIL HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

Bafra Kaymakamı Halis Arslan,” 75. Yıl Huzurevindeki yaşlıları ziyarette bulunduk ve genel isteklerinin olup olmadığı konusunda sorduk” dedi.

A+A-

Bunun gibi değerli mekânları çok sevildiklerini dile getiren Kaymakam Halis Arslan,” Kim bu mekânları kurdu ise, onlardan Allah razı olsun. Sizlere bakan, sizlerle ilgilenen, müdüründen hizmetlisine kadar onlara da teşekkür ediyorum. Bu hizmet bir gönül işidir. Bizler de evladınız sayılırız. Sizin rahat etmeniz ve daha iyi koşullarda bakım görmeniz bizim için çok önemli. Bunun için elimizdeki tüm imkânları sizler için kullanıyoruz” dedi.
 
‘HER AY BİR GEZİ PROJESİ DÜZENLEMEKTEYİZ’
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü  tarafından açmış olduğumuz kursa da yaşlılarımız oldukça rağbet gösteriyorlar ifadesini kullanan Kaymakam Arslan,” Usta öğretici önderliğinde yaşlılarımız birbirinden güzel el sanatları yapıyorlar. Burada yapılan ürünler ise kermeslerde satışları yapılmaktadır. Ayrıca yaşlılarımızı her ay bir gezi projesi düzenlemekteyiz. Bu arada Sinop ve Konya gezisine yaşlılarımızı yolladık. Tabii ki daha değişik istekleri olursa her zaman yapmaya da hazırız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.