Kaymakam Adanur’a Veda Yemeği

Kaymakam Adanur’a Veda Yemeği

Bafra Ziraat Odası Bafra’da 6 ay Kaymakamlık yapan Ahmet Adanur’a Bafra öğretmen evinde veda yemeği düzenledi.

A+A-

Veda Yemeğine: Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay, Bafra İlçe Komutan Vekili Mustafa Çakmak, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar,  Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, vatandaşlar katıldı.

Veda Yemeği Konuşmasını yapan Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner şu sözleri dile getirdi, ”Bafra’ya 6 aydan kısa bir zamanda atanan Sayın kaymakamım Ahmet Atanur özveri ile söylüyorum sizlere kısa zamanda alıştık. Çiftçilerimizin yanında en dik duran kaymakam siz oldunuz. Bafra bir tarım bölgesi muhtarlar, çiftçiler ile sanki yıllardan beri sizlerin burada kaymakamlık yaptığına alıştık.  Ama şu var ki biz Bafra’dan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinizdeki görevinizde size hep destek vereceğiz. Ben buradan yapmış olduğu 6 aylık görevden dolayı yapacağı Trabzon büyükşehirde genel sekreterlikten başarılı olmasını diliyorum.  İnşallah o görevini büyük mevkilere nasip eder Rabbim hepinize bugünkü Sayın Kaymakamın veda değil de uğurlama toplantısına geldiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Başkan Tosuner’in konuşmasının ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,

” Bugün burada Kaymakam beyi İnşallah yeni görevi için uğurlamak adına toplandık. Tabi 6 ay Kaymakamlık için gerçekten Kısa bir süre ama bu kısa süre içerisinde biz değerli kaymakamımız ile gerçekten güzel birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ettik. Birçok konuda uyum içerisinde çalıştık Devlet görevi bugün burada olacak yarın başka bir yerde olacak ama gittiği görevde Kaymakam beyin gerçekten önemli bir görev Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinde önemli hizmetler yapacak. Trabzon’da bugün büyük bir Şehir oraya yapılacak olan hizmet Türkiye’ye yapılacak bir hizmettir. Tabi zaman zaman kendisini ziyaret edeceğiz. İnşallah biz de onun bilgilerinden gene oradaki deneyimlerden istifade edeceğiz. Bir belediyeci olarak Ben oradaki görevlerinde de değerli Kaymakamıma çok başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki hayatında da daha güzel görevlerde nasip olur. Sağlık sıhhat içerisinde devam etmesini temenni ediyorum Bafra’ya yaptığı hizmetlerden dolayı da Bafra adına hepimiz adına muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Kılıç’ın konuşmasının ardından Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur konuşmasında,

“ Öncelikle Bu bir veda yemeği değil vefa yemeğidir. Ben şahsım adına görev yaptığım diğer mevkilerde hiçbir zaman veda yemeği düzenlenmesini istemedim. Bu yemeği düzenleyen Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner beye teşekkür ediyorum. Vefa yemeğimize katılan herkese hoş geldiniz hürmetler getirdiniz diyorum. Bafra’daki  son günümüzde sizlerle ile birlikte olmaktan en azından bu vesile ile sizden iştirak eden memleketin durumunu ifade etmek isterim en zor şey Tabi ayrılıklar her zaman zordur kötü günler geçse bile zordur ama huzurla ve mutlulukla göre yaptığınız yerlerde çok daha büyük çok daha anlamlı görevlere gitseniz bile zorlukları vardır. Bizim için Bafra 6 aylık bir dönemdi doğrusu gönlümüzde ve beynimizde sürekli tatlı bir hatıra olarak yâd edeceğimiz vefalı insanlarının olduğu ve vefa göstereceğimiz bir şehir olarak kalacaktır. Çünkü ben hep söylüyorum Biz hiçbir zaman veda etmiyoruz. Biz hep vefa ediyoruz. Bafra’da sizlerle bu ilişkinin bu karşılıklı gönül bağını korkmadan devam edeceğime ümit ediyorum. Öyle olacağını tahmin ediyorum çünkü bunu burada görev yaptığımız sürecek karşılıklı ilişkilerinizden fark etmek anlamlandırmak mümkün veda yok vefa var dedik. Çok uzağa gitmiyoruz O yüzden Karadeniz Sahili'nin bir başka şehrine hem kendi memleketiniz başka bir alanda ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hepiniz sağlıcakla kalın ilerdi belki başka bir vizyonda, şekilde buluşacağız. Önemli olan gönüllerin bir olması diyorum hepinize teşekkür ediyorum. “dedi.

Konuşmaların ardından Bafra Ziraat Odası Başkanı Kaymakam Adanur’a veda plaketi taktimi üzerine program burada sonra erdi.

kaymakam-adanur’a-veda-yemegi-1.jpg

kaymakam-adanur’a-veda-yemegi-2.jpg

kaymakam-adanur’a-veda-yemegi-3.jpg

kaymakam-adanur’a-veda-yemegi-4.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.