Kayıp Balıkçının Gözü Yaşlı Eşi Yürekleri Dağladı

Kayıp Balıkçının Gözü Yaşlı Eşi Yürekleri Dağladı

Yakekent Gerze arasında Fırtınafan dolayı alabora olan 13 metre uzunluğundaki Alperen isimli balıkçı teknesinden 4 kişiden 2 kişiye yaralı şekil de ulaşılırken 1 balıkçının cesedine ulaşılmıştı.

A+A-

Kayıp balıkçı Murat Yağlıoğlu'nun arama çalışmaları çetin hava şartlarına rağmen Su Altı ekipleri ve balıkçı tekneleri tarafından aralıksız sürdürülüyor.

Samsun'un Yakakent ile Gerze arasında bulunan balıkçıların uğrak yeri olarak bilenen Töngel barağının 1,5  - 2 mil uzağında içinde 4 kişinin bulunduğu Alperen adlı balıkçı teknesinin denizde hava şartlarından dolayı alabora sonucu batmasından sonra 2 balıkçı kurtalırken,1 balıkçı hayatını kaybetti, diğer bir balıkçı ise kayboldu.

Samsun'da geçtiğimiz günlerde yine gemi kazasın da, Panama bandıralı kuru yük gemisinin batması sonucu ise 6 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de kurtarılmıştı.

 

Yakakent Gerze arasında Fırtınadan dolayı alabora olan 13 metre uzunluğundaki Alperen isimli balıkçı teknesinden 4 kişiden 2 kişiye yaralı şekil de ulaşılırken 1 balıkçının cesedine ulaşılmıştı. Olayda balıkçılar Güray Yılmaz ve Gürkan Çetin kurtarılırken tedavileri için Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldılar, Nadir Özel'in cesedi ise Gerze Devlet hastanesinin morguna kaldırıldı. Kaybolan diğer balıkçı Murat Yağlıoğlu ise aranıyor. Kayıp olan balıkçı Murat Yağlıoğlu’nun bulunması için Sahil Güvenlik, Su altı Kurtarma Ekipleri ve balıkçılar arama kurtarma faaliyetlerine aralıksız devam ettiriyor alınan son dakika bilgilerine göre.

Bu arada Kayıp balıkçı Murat Yağlıoğlu'nun arama çalışmaları çetin hava şartlarına rağmen Su Altı ekipleri ve balıkçı tekneleri tarafından aralıksız sürdürülürken, 13 metre uzunluğundaki Alperen isimli balıkçı teknesinin fırtınadan dolayı batması sonucu kaybolan balıkçı Murat Yağlıoğlu'nun aramaları devam ederken olay yerine gelen eşi ve yakınları gözyaşlarıyla gelecek umutlu bir haber için bekleyişlerini sürdürüyor. Gözü yaşlı eş ise Murat’ım yıllarca bu işle uğraşıyordun, seni elimizden aldı götürdü kurtaramadın kendini diyerek gözyaşlarına boğuldu.

 Kayıp balıkçı Murat Yağlıoğlu'na arama çalışmaları halen devam ederken şu ana kadar bir sonuç alınamadı.Kayıp balıkçı Murat Yağlıoğlu'nun arama çalışmaları çetin hava şartlarına rağmen Su Altı ekipleri ve balıkçı tekneleri tarafından aralıksız sürdürülüyor

yakakentte-kayip-balikcinin-esi-goz-yaslarina-hakim-olamadi23.jpg

yakakentte-kayip-balikcinin-esi-goz-yaslarina-hakim-olamadi233.jpgsamsunun-yakakent-ile-gerze-arasinda-bulunan-balikcilarin-ugrak-yeri-olarak-bilenen-tongel-baraginin-1,5----2-mil-uzaginda-icinde-4-kisinin-bulundugu-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.