Kaya Aşcı'dan TSO Ziyareti

Kaya Aşcı'dan TSO Ziyareti

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’ı Makamında ziyaret etti

A+A-

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı Oda seçimleri sonucunda tekrar görevlerine devam eden Bafra Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ve Yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Bafra TSO Başkanı Başar yaptığı konuşmasında ‘Kaya Aşçı beyefendi nezlinde Aşçı Ailesine büyük vefa örneği göstererek Bafra’mıza ve Bölgemize yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Bafra’mıza bağışladıkları Şevket Aşçı Turizm Fakültesi hedefimiz olan Fakülteleşme ve ilerleyen dönemde Kızılırmak Üniversitesi için en önemli adımlardan biridir. Ziyaretlerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’ dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret programına; Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı, Bafra TSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, Bafra TSO Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur, Meclis Üyesi Atilla Şenocak, Meclis Üyesi Sinan Şenocak, Astaş Juki Yönetim Kurulu Üyesi Oral Aşcı ve Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin katıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.