Kavak'ta örnek dayanışma

Kavak'ta örnek dayanışma

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede Koronavirüsüne karşı verilen mücadelede dayanışma içerisine giren ilçe halkına teşekkür etti.

A+A-

Koronavirüsün ülkede görülmesinin ardından ilçede alınan tedbirlere vatandaşların tam uyum sağlaması ilçe yöneticilerini memnun etti. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ın gösterdiği duyarlılık ile tüm ülkeye örnek olduğunu söyledi.

Türkiye’de ilk vakanın görülmesi ile harekete geçerek ilçe merkezi ve mahalleleri dezenfekte, halkı hastalık hakkında bilgilendirme ve gıda işkolu ile semt pazarlarında denetimler ile koruyucu önlemleri hayata geçirdiklerini anlatan Sarıcaoğlu,” Halkın yöneticilerine olan güveni, alınan kararlara uyumu virüsle mücadele çalışmasına büyük destek oldu. Küçükten büyüğe herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe halkının verilen mücadelede adeta tek yürek olduğunu dile getiren Sarıcaoğlu, “Bugün Kavaklı, bu salgın hastalığın yayılmasının önlenmesi konusunda verdiği mücadele ve duyarlılık ile adeta tüm ülkeye örnek bir şehir olmuştur. Halk, sokağa çıkmama ve alınan tedbirlere uyma konusunda belediye tarafından yapılan anonslar ve zabıta tarafından sokak sokak gezilerek yapılan uyarılara riayet gösterirken Kavak Halk Eğitim Merkezi ve Novak Tekstil Fabrikamızın da hiçbir karşılık beklemeden Koronavirüs ile mücadelede görev yapan tüm sağlık ve saha çalışanları için maske üretimine geçmeleri tüm takdirlerin üzerindedir. Belki de birçok insanın hayatını kurtaran, ilçedeki bu güzel dayanışmanın ülkemize örnek teşkil etmesini dilerken ilçe halkına da teşekkürlerimi ve en derin saygılarımı iletiyorum.” şeklinde konuştu.

Kavak'ta örnek dayanışmaKavak'ta örnek dayanışma

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.