Kavak’ta Nisan Sürprizi: Yağmur Yerini Kara Bıraktı

Kavak’ta Nisan Sürprizi: Yağmur Yerini Kara Bıraktı

Kavak’ta gün boyu etkili olan yağmur, akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Nisan ayında yağan kar, ilçede kısa sürede etkisini gösterdi.

A+A-

Samsun’un Kavak ilçesinde gün boyunca etkili olan yağmur, akşam saatlerinde aniden yerini kar yağışına bıraktı. Mevsim normallerinin dışında gerçekleşen bu hava değişimi vatandaşları şaşkına çevirdi.

Özellikle yüksek kesimler ve mahallelerde etkisini artıran kar yağışı, kısa sürede çevreyi beyaza bürüdü. Bazı bölgelerde kar kalınlığının 10 santimetreye kadar ulaştığı gözlemlendi.

Ani hava değişimi nedeniyle hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, sürücüler de yollarda zaman zaman güçlükle ilerledi.

Yetkililer, kar yağışıyla birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

kavakta-nisanda-kar-yagdi.jpgkavakta-nisanda-kar-yagdi-001.jpgkavakta-nisanda-kar-yagdi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.