Kavak’ta Coşkulu Kongre

Kavak’ta Coşkulu Kongre

Kavak’ta AK Parti Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Üzeyir Köksal seçildi.

A+A-

AK Parti Kavak Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi Kavak Halk Eğitim Konferans Salonunda yapıldı. Kongreye Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve Yönetimi, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Kavak Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kanık, Geçmiş dönem AK Parti Kavak İlçe Başkanları Bülent Yüksel ve Üzeyir Başkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Aracı Çelik ve Yönetiminin yanı sıra çok sayıda genç katıldı.

 

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe yaptığı konuşmada; “Kavak İlçe 5. Olağan Kongremiz hayırlara vesile olmasını temenni ederek her zaman yanında ve destekçisi olacakları yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Üzeyir kardeşimiz genç ve dinamikliği ile Kavak’ta çok güzel işlere imza atacağına eminim” dedi.

 

Kavak’ın yeni bir değişim süreci içerisine girdiğini belirten AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ise konuşmasına şu şekilde devam etti; “Geçtiğimiz hafta yoğun bir katılım ile ilçe Başkanı seçimini gerçekleştirdik bu hafta ise yine yoğun bir katılım ile kongremizi yapıyoruz. Üzeyir Köksal kardeşimiz ile bundan sonra omuz omuza partimiz için çalışmalar yapıp Kavak’ta AK Parti’nin oy oranını daha da yukarılara yükselteceğiz. Gençlik Kongremiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

KAVAK AK PARTİ İLE HİZMET BULDU

Kongreye katılan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi; “AK Parti gücü ile Kavak hizmetin en iyisini ve en güzelini aldı. Halen birçok yatırımın startı için Kavak gün sayıyor. Bu kadar büyük hizmetler elbette ki şahıslar üzerinden değil partinin tamamı üzerinden değerlendirilmeli çünkü bu bir ekip çalışması. AK Parti Kavak İlçe Başkanımız Osman Atlı’dan önce Üzeyir Başkaya ve Bülent Yüksel Başkanlarımızla büyük başarılara imza attık. Bizim davamız bir bayrak yarışı ancak bayrağı teslim eden yerinde durmuyor ve her zaman o bayrağın çok iyi noktalara gelmesi için bayrağı teslim ettiği kişiye desteğini sürdürmeye devam ediyor. Şuan burada Üzeyir Başkaya ve Bülent Yüksel kardeşlerimin de olması ve bu bütünlüğün korunması Kavak’ın başarısının en büyük etkenidir. Üzeyir Köksal kardeşimizi ve yönetimini tebrik ediyor yeni görevlerinde başarıları diliyorum. Bu zamana kadar AK Partinin Kavak’ta bayrağını dalgalandıran Üzeyir Başkaya, Bülent Yüksel, Aziz Kanık, Ümmühan Aracı Çelik arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar nasıl omuz omuzaysak bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

kavak’ta-coskulu-kongre4.jpgkavak’ta-coskulu-kongre3.jpgkavak’ta-coskulu-kongre2.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.