Kavak'ta çocuk festivali düzenlendi

Kavak'ta çocuk festivali düzenlendi

Samsun'un Kavak ilçesinde belediye tarafından düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları Yaz Festivali” ile çocuklar iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.

A+A-

Samsun'un Kavak ilçesinde belediye tarafından düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları Yaz Festivali” ile çocuklar iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu Güreş Festivali ve Menemen Şenliği’nin ardından bu kez de yüzlerce çocuğun katılımı ile Geleneksel Çocuk Oyunları Yaz Festivali’ni gerçekleştirdi. İki gün süren ve oldukça renkli görüntülerin yaşandığı festival kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklar oynadıkları oyunlar ile eğlenceli vakit geçirirken, ses sanatçısı Samsunlu Fehmi de verdiği konserle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Güven Park Tesisleri ve Kardelen Düğün Salonu’nda iki gün boyunca düzenlenen etkinliklerde çocuklar, palyaçolar, maskotlar, çocuk tiyatrosu, kutup masalı, animasyon şov, şarkılı danslar, yarışmalar, baloncuk köpük, yüz boyama gibi oyunlarla doyasıya eğlendi. Sürpriz hediyelerle neşeli anların yaşatıldığı festivalin açılışını yapan Başkan Sarıcaoğlu, bu tür programların birlik beraberliğin güçlenmesine katkı sunan önemli etkinlikler olduğunu söyledi.

“Geleceğimize yatırım yapıyoruz”
Bu tür etkinliklerle çocukların kendine güvenen, paylaşma ve beraberlik ruhuna sahip bireyler olarak gelişimlerine destek vermeyi amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Çocuklara yönelik bu festivallerimizi kesintisiz bir biçimde geliştirerek devam ettirmeye kararlıyız. Burada arkadaşlığın, paylaşmanın, yardımlaşmanın, takım ruhu ve yeteneklerin geliştirildiği etkinlikler ve oyunlar düzenliyoruz. Belediye olarak ilçemiz gençliğini ve çocuklarımızı seviyor ve önemsiyoruz. Ülkemizin geleceği, yarınlarımız onların elinde. Bu nedenle bizlerde ülkemizin geleceğine yatırım yaparak evlatlarımız için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Festivalimize ilgi gösteren katılımları ile destek veren tüm hemşerilerime değerli velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.kavakta-cocuk-festivali-duzenlendi-4.jpgkavakta-cocuk-festivali-duzenlendi-3.jpgkavakta-cocuk-festivali-duzenlendi-2.jpgkavakta-cocuk-festivali-duzenlendi-1.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.