Kavak’ta Ata Yürüyüşü yoğun ilgi gördü

Kavak’ta Ata Yürüyüşü yoğun ilgi gördü

Samsun'un Kavak ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen ‘Ata Yürüyüşü’ büyük ilgi gördü.

A+A-

Samsun'un Kavak ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen ‘Ata Yürüyüşü’ büyük ilgi gördü.


Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl kutlamaları dolayısıyla Kavak Kaymakamlığınca bir yürüyüş düzenlendi. Kaymakamlık önünden başlayarak Rıdvan Çelikel Fen Lisesine kadar süren yaklaşık 2 kilometrelik Ata Yürüyüşü’ne ilgi büyük oldu.
Büyük bir coşku içinde geçen Ata Yürüyüşü’ne Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, çeşitli kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı. Yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüşe vatandaşlar da ellerinde Türk bayrakları ile katılarak yoğun ilgi gösterdi.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında Kavak ilçemizde günlerdir devam eden etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek. 100. yıl kutlamaları nedeniyle bir hafta boyunca Kavak Kaymakamlığımız öncülüğünde ilçemizde forumlar, sergiler, spor, müzik, dans, tiyatro ve folklor gösterileri, konserler ve sürpriz etkinlikler ile dolu dolu geçiriyoruz. Etkinliklerimize tüm Kavaklı hemşerilerimi davet ediyor ve bekliyoruz" dedi.

kavakta-ata-yuruyusu-yogun-ilgi-gordu.pngkavakta-ata-yuruyusu-yogun-ilgi-gordu-001.pngkavakta-ata-yuruyusu-yogun-ilgi-gordu-002.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.