KAVAKPINAR`DAN BAŞKAN TOPKAYA SESLERİ

KAVAKPINAR`DAN BAŞKAN TOPKAYA SESLERİ

Kavak Pınar Mahallesi sakinleri MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Mühendisi Topkaya`yı coşkulu kalabalık alkışlar ve sloganlar eşliğinde destek verdiler

A+A-

 MHP Başkan Adayı İnş. Mühendisi Özğür Topkaya`yı ve MHP ilçe Teşkilatını Kavak Pınar Mahallesi Bağrına Bastı. Kavak Pınar mahallesindeki miting de MHP Bafra Belediye Meclis Üyelerini bir bir tanıttı. Bafra Belediye Meclis üyesi Adayı Kavak Pınarlı İbrahim Ak ve Parti Üyesi Burhan güven Toplanan kalabalığa teşekkür etti. Burhan Güven ; “Bizler bu mahallenin evlatlarıyız sizleri hiçbir zaman yanıltmadık yanlışa sürüklemedik. Bafra İçin, sizin için, işinin ehli, proje adamı, inşaat mühendisi, Özgür Topkaya`yı Huzurunuza takdim ediyoruz”.dedi.


Kavak Pınar Mahallesi sakinleri MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Mühendisi Topkaya`yı coşkulu kalabalık alkışlar ve sloganlar eşliğinde destek verdiler.

Kavak Pınar`da coşkulu kalabalığa hitap eden Topkaya Şu ifadelerde bulundu.

Topkaya ; “Sevgili kavak pınar mahallesi sakinleri saygı değer hanım efendiler,beyefendiler 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Bafra Halkı Bafra Belediyesinin mevcut yönetimine ya devam diyecek yada değiştirecek..! 10 yıllık Ak parti belediyeciliği Bafra da Hizmet görememiştir. Kendi Büyük Şehir Belediye Başkanları Bafra köy diyor.
Artık 140 mahalle olacaksınız, artık hizmet alacaksınız, diyorlar. Doğru Bafra 10 yıldır hizmet almıyor. Ak Partiler de biliyor bizim gibi Bafra Belediyesinin Hizmet veremediğini.

Değerli mahallelim Belediye Meclis Üyeli yaptığımız dönemde Mecliste Kavak Pınar mahallesinde kentsel dönüşüm yapalım dedik. Maalesef Ak Parti Meclisi bunlara hiçbiri yanaşmadı vatandaşlarımızın daha güzel yerlerde, yaşaması için öneriler sunduk.
En basitinden kaymakamlığın orayı park yapalım dedik. Buna da yanaşmadılar. Bafra’da büyük bir yeşil Alan sorunu var Türkeş parkına 5 yıldır hiçbir şey yapmadılar. Şimdi göz boyamak için bir şeyler yapıyorlar. Yakında açılışını yapar, sonra çıkar en büyük ülkücü benim der ama ülkücü insanın yeri milliyetçi hareket partisidir. Bundan haberi yok herhalde.

Bu gün kavak pınarlı kardeşlerimiz geldi bizlere dedi ki. Bafra Belediyesi poşet dağıtıyormuş, fincan takımı dağıtıyormuş, herhalde unuttukları bir şey var, fincanın hatırı olmaz, kahvenin hatırı olur. Bunlar bunu da beceremiyorlar. Sen Erzak dağıtacağına önce anlının teri ile çalışan işçi kardeşlerimizin maaşlarını öde de ondan sonra para kalırsa erzak dağıtırsın. Bana bu gün bilgi geldi 50 ye yakın Bafra spora futbolcu geldi gitti. Şuanda küme düşüyor Bafra spor bütçesi trilyonlarla ölçülüyor ama kavak pınarın kaldırım sorunu ile ilgilenen var mı onu merak ediyorum. Şimdi soruyorum size 10 yıllık Bafra Belediyesi Kavak Pınar mahallesine ne verdi. Seçimlere 10 gün kala fincan Takımı verdi. Buna Göre sevgili Kavak Pınar Mahallesi iyi düşün kararını ver.

Biz Bafra Milliyetçi Hareket Partisi Olarak idari ve teknik, Kadrolarımızla Gurur Duyacağımız Bir Bafra’yı Yeniden inşaat etmeye HAZIRIZ”.Dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.