Kastamonu belediyesinden ülkücü medyaya 30 milyon

Kastamonu belediyesinden ülkücü medyaya 30 milyon

Belediyeye ait kafe Ülkü Ocakları'na tahsissiz verilmiş, faturaları da belediye ödemiş

A+A-

CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, önceki dönemde belediyeye ait bir kafenim Ülkü Ocakları'na tahsissiz şekilde verildiğini belirterek, "İş bununla bitmemiş, belediye işgalci olarak kullanılan bir yerin doğalgaz faturasını ödemiş" dedi.
31 Mart yerel seçimlerinde MHP'den CHP'ye geçen Kastamonu Belediyesi'nin başkanı Hasan Baltacı, geçmiş dönemdeki usulsüz uygulamalar hakkında konuştu. Belediyeye ait kafelerin Ülkü Ocakları'na tahsisiz şekilde verildiğini belirten Baltacı, "Buraya ayda yalnızca 225 TL ecrimisil ödemişler" dedi.

HEM TAHSİSSİZ VERİLMİŞ HEM DE FATURALARI ÖDENMİŞ
Baltacı konuşmasında şöyle devam etti: "Otogarın karşısındaki parkta belediyeye ait bir kafe var. Bu kafeyi Ülkü Ocakları, tahsissiz bir şekilde işgalci olarak işletmiş. Buraya ayda yalnızca 225 TL ecrimisil ödemişler. İş bununla bitmemiş, belediye işgalci olarak kullanılan bir yerin doğalgaz faturasını ödemiş."

MHP MEDYASINA 30 MİLYON ÖDEME
"Kastamonu'nun kaynaklarını ajanslara değil halkın ihtiyaçlarına harcayacağız." diyen Baltacı, "2019-2024 yılları arasında Fikri Alem Reklam Ajansı'na, Türkgün Gazetesi'ne ve Sonsuz Haber Ajansı'na (BengüTürk- Tv) Kastamonu Belediyesi kaynaklarından toplam 29 Milyon 549 bin 945 lira ödeme yapılmış!" ifadelerini de kullandı.

TÜGVA'YA TAHSİS EDİLEN ÇADIR DA GERİ ALINDI
Kuzeykent'te yer alan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) çatısı altında işletilen Çadır Kafe'nin sözleşmesinin iptal edilmesi Meclis oyuna sunuldu. Çadır Kafe sözleşmesi, Belediye Meclis üyeleri tarafından oy çokluğuyla iptal edilerek yeniden Kastamonu Belediyesi'nin bünyesine alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.