KARISINI KAÇIRAN ŞAHSI HASTANELİK ETTİ

KARISINI KAÇIRAN ŞAHSI HASTANELİK ETTİ

Samsun'da bir genç, internette tanıştığı karısını Şanlıurfa'ya kaçıran genci darp ederek hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

A+A-

Olay, Canik ilçesi Yeni Mahalle Doğupark’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da yaşayan G.B. (28), internette tanıştığı Samsun'da ikamet eden evli ve 2 çocuk annesi K.T.’yi kaçırarak memleketine götürdü. Eşini almak için Şanlıurfa'ya giden N.T. (29), burada G.B.'nin saldırısına uğrayarak darp edildi. Şanlıurfa polisi olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kadın, G.B. ile birlikte gittiği Ankara'da elinden kurtularak Samsun'a döndü. G.B. telefonla arayarak tehditler savurunca N.T., Samsun Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu. Samsun'a gelen G.B., kaçırdığı kadının kocası N.T.'yi yine telefonla arayarak, Doğurpark'ta olduğunu ve konuşmak istediğini söyledi. Buluşma yerine giden N.T. ile G.B. arasında tartışma çıktı. N.T., karısını kaçıran G.B.'yi darp etti. Çıkan kavgada darp ve bıçaklı saldırı sonucu yaralanan G.B. hastaneye kaldırıldı. G.B., cebindeki 350 lira parasının da alındığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine N.T., Irmak Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. 
N.T. verdiği ifadede, "G.B., internette tanıştığı eşimi kaçırdı. Eşimin peşine Urfa'ya gidince beni darp etti. Polise şikayette bulundum. Konuşmak için Samsun'a geldi. Benimle buluştu. Eşimi tekrar almak istediğini söyledi. Bunun bir oluru olup olmadığını sordu. Ayrıca evimize benzin döküp yakıp bizi öldürmekle tehdit etti. Ardından bana saldırarak vurmaya başladı. Ben de kendisine aynı şekilde karşılık verdim. Bu defa bana çirkin sözler sarf etti. 'Ben Kürt'üm, Urfalıyım. Siz Karadenizlisiniz, kim oluyorsunuz?' diye bağırdığında çevrede bulunan birkaç genç G.B.'ye tepki gösterip vurmaya başladı. Ben gençleri durdurmak istediysem de başarılı olamadım. 155 Polis İmdat'ı aradım. Kesinlikle cebindeki parasını da almadım. Kimin aldığını da bilmiyorum, kimin bıçakladığını da fark etmedim" dedi.
Polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edilen N.T., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.