Karısını 28 Yerinden Bıçaklayan Koca

Karısını 28 Yerinden Bıçaklayan Koca

Samsun'da 17 yıllık karısını, internetten başkasıyla görüştüğü gerekçesiyle 28 yerinden bıçaklayarak öldüren kocanın yargılanmasına devam edildi.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesinin Karadeniz Mahallesi Letafet Caddesi No 48'de bulunan Bulut Apartmanı'nın 1. katında yaklaşık 10 ay önce gece meydana gelmişti. Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde teknisyen olarak çalışan Ahmet C. (48), evlerinin salonunda 17 yıllık karısı 2 çocuk annesi Birsen C.’yi önce çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, bıçağın sapının kırılması sonucu bir başka bıçak alıp kalbine saplayıp öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı. 
Eşini internette başkaları ile konuştuğu iddiasıyla öldüren Ahmet C.’nin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Bugün görülen davanın duruşmasında çiftin 15 yaşındaki çocukları A.C. ifade verdi. A.C. verdiği ifadede, "Babam 5-6 ay önce kardeşim ile bana cezaevinden mektup yazdı. Hatamın farkına vardım. Sizlerden özür diliyorum’ diyordu. Mektubu kardeşim ile birlikte okuduk. Etkilendik. Hatta birlikte ağladık. Daha sonra o anki psikoloji ile gelen mektubu yırttık. Ben anneme ait telefonla kız arkadaşım Yasemin'e mesaj çektim. Mesaj uzun olduğu için parça parça 10 seferde geçmiş. Babam annemin telefonunu kurcaladığında benim kız arkadaşıma geçtiğim mesajı annemin başka birine geçtiğini zannetmiş. Babam daha sonra mesaj geçtiğim telefonu aramış. Telefona Yasemin'in babası çıkmış. Babam da annemi, kendisini bu kişiyle aldatıyor zannetmiş. Bu olaya kıskanmış ve bunu paranoya haline getirmiş. Bunu belirtmek isterim. Annemin başka kişilerle fiziki ve telefonla konuştuğunu hiç görmedim. Benim anneme olan güvenim tamdır" dedi.
Babasının annesini sürekli takip ettiğini ifade eden A.C., " ‘İşe gideceğim’ diyerek işe gitmeyip annemi takip ediyordu. Bir keresinde de kulağına cihaz takıp annemi dinlediğini hatırlıyorum. Annemle babam sürekli tartışıyordu. Annem, dedem ve anneannemlerin evine gitti. Daha sonra babam özür dileyince ‘yuvam dağılmasın’ diye tekrar geri döndü" diye konuştu.
Duruşma, ölen kadının bir başkası ile bilgisayar üzerinde görüşüp görüşmediğini tespiti için bilirkişi atanıp evdeki bilgisayarın incelenmesi amacıyla ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.