KARI-KOCAYA CİNSEL İSTİSMAR GÖZALTISI

KARI-KOCAYA 'CİNSEL İSTİSMAR' GÖZALTISI

Samsun'da İran uyruklu 19 yaşındaki kadına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs ile olayda bilgisi olduğu iddia edilen eşi, şikayet üzerine gözaltına alındı.

A+A-

Olay, Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yanında çalışan İran uyruklu 19 yaşındaki H.G. adlı kadına evinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen U.A.(42) ile eşi M.A.(36), şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen U.A. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "H.G., benim iş yerimde bir gün çalıştı. Kendisine o günkü çalıştığı ücreti ödedim. Daha sonra evime geldi. Ancak, o eve geldiğinde ben evde değil, işteydim. Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum. Suçsuzum" dedi.
M.A. ise haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek, H.G.'nin kendilerine iftira attığını söyledi. Savcıya ifade veren karı-koca, nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren U.A. ve eşi M.A., serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.