KARDEŞLER PERDE TASARIM YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

KARDEŞLER PERDE TASARIM YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

Alaçam’da uzun yıllardır hizmet veren Kardeşler perde tasarım yeni yerini hizmete açtı.

A+A-

foto-galeri-051.gif

22 Mayıs 2017 Pazartesi günü Saat 12.00’de Kardeşler Perde Tasarım iş yeri yeni adresinde müşterileri ile buluştu. Açılış programına Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Murat Şenyurt ve davetliler katıldı.

Açılış programının sunuculuğunu Edebiyat Öğretmeni Muhammet Çelik yaptı. Daha sonra duygu ve düşüncelerini katılımcılar ile paylaşan İş yeri sahibi Ali Özgür Ayçil şunları söyledi: "Öncelikle bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder saygı ve hürmetle selamlarım, açılışımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Muhterem misafirlerimiz Kardeşler Perde ailesi olarak yıllardır siz Alaçamlı hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sizlerden aldığımız güçle yeni yerimiz de daha modern ve geniş bir alanda seçkin markaları bir araya toplayarak Taç, Brillant, Verdi, Vinaldi tül perde çeşitleri yanı sıra Schafer zücaciye, Arzum küçük ev aletlerini bünyemize katmış bulunuyoruz. Bu güne kadar sizin için en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrada daha iyilerini yapmaya çalışacağız. Bizi bu özel günümüz de yalnız bırakmadığınız için hepinize tekrar şükranlarımı sunuyorum, Hoş geldiniz sefalar getirdiniz" dedi.

Son olarak Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve Belediye Başkanı Hadi Uyar birer konuşma yaparak ilçemizde böyle güzel iş yerlerinin gittikçe daha da çok olması bizleri mutlu ediyor dediler. Açılışa geçmeden özce kurban kesilerek Emekli İmam Hatip Senai Sert tarafından dualar edildi. Açılış kurdelesini Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar ve işletme sahibi Ayçil kardeşler tarafından kesilerek davetliler ile birlikte iş yerini gezdiler ve ikramlarda bulundular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum